УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У Кам'янці-Подільському відкрили пам’яник «Героям Чорнобиля»
Автор: Alex Andrushchak   
22.04.11

21 квітня на території Кам’янець-Подільського гарнізону пожежної частини ( пр. Грушевського, 2б) відкрили пам’яник «Героям Чорнобиля».З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Михайло Сімашкевич: «Вже виросло нове покоління українців, що народилось після Чорнобильської катастрофи, але її відгомін ми чуємо по сьогодні. На жаль, ще не минуло і чверті століття, як планета знову відчула небезпеку, пекло радіаційної навали. Нещодавні події в Японії привернули увагу світової спільноти до теми використання ядерної енергії. Все частіше кожен з нас замислюється над тим, що далі відбуватиметься з планетою та як зростатиме молоде покоління під впливом тих техногенних катастроф, які відбуваються все частіше».

Слово також мали начальник обласного управління МНС та ЦЗН Анатолій Малійчук, депутат обласної ради Володимир Мельниченко, заступник голови райдержадміністрації Павло Довгопол, заступник голови районної ради Остап Колотило, голова ГО «Союз. Чорнобиль. Україна» Володимир Гусєв.

Начальник обласного управління МНС та ЦНЗ Анатолій Малійчук згідно розпорядженням голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи та голови обласної ради Миколи Дерикота вручив ліквідаторам аварії на ЧАЕС грамоти та цінні подарунки.

Завершились урочистості покладанням квітів до пам’ятника.

Джерело: http://kam-pod.gov.ua/?p=10264

 
Обговорення (3 коментарів)
У Кам'янці-Подільському відкрили пам’яник «Героям Чорнобиля»   22.04.2011 [09:19:33]
Обговорення статті: У Кам'янці-Подільському відкрили пам’яник «Героям Чорнобиля»

Цитата:
Авторами пам’ятника стала група скульпторів: Сергій Кляпетура, Роман Кліщ, Арсеній Савчук, які намагалися у цьому образі втілити і жаль, і смуток і засторогу для людства. «Незбалансованість цієї квітки символізує хисткість нашого земного життя, тому людство повинно задуматися, – сказав Сергій Кляпетура.
На 26 квітня заплановане відкриття ще одного пам’ятника Героям Чорнобиля, який зведений з ініціативи громадських організацій, які об’єднують людей, які боролися з «мирним атомом».

http://novini.net.ua/?p=6744
#34126
RE: У Кам'янці-Подільському відкрили пам’яник «Героям Чорнобиля»   22.04.2011 [09:21:45]
Цитата:
За мужність, самовідданість, високий професіоналізм, проявлені під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Анатолій Манільчук вручити відзнаку «25 років героїчного подвигу» Анатолію Ананьєву, Володимиру Антонюку, Миколі Буняку, Івану Волоховському, Едуарду Дрогоруба, Ігорю Жуковському, Віктору Кіндзерському, Анатолію Кінцу, Олександру Копію, Юрію Лярго, Миколі і Олександру Мельнику, Анатолію Олійнику, Вадиму Радавчуку, Миколі Райтаровському, Михайлу Романову, Володимиру Сологубу, Володимиру Тодосієву.

За мужність, самовідданість, високий професіоналізм,проявлені під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС від імені голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи Почесною грамотою з врученням цінного подарунку нагороджено підполковника служби цивільного захисту Ігоря Жуковського. За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у покращення пожежної та техногенної безпеки в області, мужність і самовідданість, проявлені при ліквідації катастрофи на ЧАЕС, та в пам’ять про 25-ту роковину Чорнобильської трагедії від голови облради Миколи Дерикота нагороджено: Грамотою Хмельницької обласної ради з врученням подарунка Миколу Мельника та Анатолія Олійника. Медаллю «За доблесть і звитягу» нагороджено Едуарда Другоруба.

http://kprda.gov.ua/?p=4251
#34127
RE: У Кам'янці-Подільському відкрили пам’яник «Героям Чорнобиля»   22.04.2011 [20:45:35]
В місті буде 2 пам'ятника героям Чорнобиля: один цей - біля пожежки, а другий біля к-тру Войкова. По-моєму Чорнобиль в когось в голові. Таке враження, що в державі, місті і районі свої персональні Чорнобилі.
#34148

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
15 гостей