УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Хмельницька "Свобода" пікетувала Кабмін під гаслом "Геть російські реактори!"
04.05.11

4 травня 2011 року Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пікетувала Кабінет міністрів України з вимогою не допустити добудови 3 та 4 енергоблоків Хмельницької атомної електростанції. Участь в акції взяли Київська міська та Хмельницька обласна організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Акція відбулася під гаслами: "Геть російські реактори!", "Російські реактори – на Красную площу!", "Українцям – чисте довкілля!" та іншими.

Під час свого виступу голова Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігор Сабій, зокрема, зазначив: "Спроба добудувати 3 і 4 енергоблоки на Хмельницькій АЕС – це пряма загроза життю та здоров'ю людей. Для цього планують використати застарілі російські реактори, які є небезпечними і можуть спричинити справжнє екологічне лихо. Більше того, ці реактори планують встановити на застарілі та пошкоджені конструкції, котрі не консервували, вони простояли просто неба чверть століття. Сьогоднішня акція – не перша і не остання акція "Свободи", спрямована на захист хмельничан і всіх українців від атомної загрози. Ми не зупинимося доти, доки не змусимо владу дослухатися до вимог громади, 90 % якої категорично проти добудови 3 і 4 енергоблоків".

Завершуючи акцію, голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко заявив: "Ми не проти атомної енергетики як такої. Ми акцентуємо на тому, що корумповані та безвідповідальні чиновники разом з п'ятою колоною Кремля прагнуть за шалені гроші "втюхати" нам застарілі та небезпечні російські реактори, які створять небезпеку для українців і зроблять українську енергетику ще більш залежною від Москви. Тому сьогодні ми маємо чинити політичний тиск на центральні органи влади та вимагати від них почути голос народу, який не хоче ставати заручником цієї безглуздої політики".

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
15 гостей