УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У прес-центрі Кам’янець-Подільської міської ради відбувся комунальний брифінг
Written by Alex Andrushchak   
chetver, 26 traven` 2011

24 травня в прес-центрі Кам’янець-Подільської міської ради відбувся комунальний брифінг заступника міського голови Сергія Бабія.

Серед проблем, що обговорювались було питання стосовно якості питної води у місті. Зокрема начальник лабораторії контролю якості питної води Михайло Яровий розповів про результати аналізів, що проводилися із міських колодязів та природних джерел у с. Довжок, селищі Жовтневе, вулицях Північній та Суворова. За словами Михайла Дмитровича в більшості з них спостерігається перевищення допустимих норм нітратів, жорсткості, вмісту хімічних елементів.

У міському водогоні усі показники відповідають гігієнічним нормам для питної води державного стандарту. Проте якісно новим явищем є нещодавно введена в дію станція доочистки води, де вода стає оптимальною для споживання, адже вміст нітратів понижується майже в п’ять разів, жорсткість — більше ніж у два рази, сухих залишків — у півтора рази, вміст корисних для організму людини елементів навпаки підвищується до оптимальної норми.

Також розглядалося питання створення в місті ОСББ. Так, у селищі Першотравневому серед 24 існуючих будинків, на сьогодні створено асоціації з 7 та 9 будинків, 8 будинків вирішили бути окремими. Заступник міського голови Сергій Бабій також наголосив на тому, що наразі у місті зареєстровано близько 90 ОСББ і за цим показником наше місто є флагманом в області.

Далі під час виїзду Сергієм Віталійовичем Бабієм на практиці було продемонстровано роботу житлово-комунального господарства міста. Так, у селищі цукрового заводу відвідано будинок за адресою вулиця Затонського, 2, де зараз відбувається утеплення фасаду за проектом “Теплий дім”. Втілюється ця програма на кошти місцевого бюджету та жителів будинку (70 % з міського бюджету та 30% кошти жителів). На разі фірмою “Рокор” проводиться монтаж утеплення площею 230 кв.м.

http://kam-pod.gov.ua/?p=10784

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
12 guests online