УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У Кам’янці-Подільському пройшов фінал Всеукраїнських змагань юних шахістів «Біла тура-2011»
Автор: Alex Andrushchak   
14.06.11

Протягом 4-11 червня у нашому місті пройшов фінал Всеукраїнських змагань юних шахістів «Біла тура-2011», участь в яких прийняли 14 команд. Подію прокоментував головний ініціатор заходу, керівник ШШК «Гросмейстер»Анатолій Дубовий: «Географія змагань виявилась досить широкою- до нас приїхали учасники з різних куточків України – від Криму до Закарпаття. Усі вони щиро прагнули до перемоги, і, як справжні спортсмени, боролись чесно та самовіддано.

Працювали також дуже компетентні судді. Проте окрасою усього міроприємства стали так звані «живі шахи», що розіграли швидку партію. Такого дійства Україна не бачила давно. Зазначу, що рівень змагань виявився дуже високим і цього б не було, якби не допомога небайдужих , щирих людей. То ж хочу подякувати за підтримку міському голові Михайлу Сімашкевичу та начальнику управління освіти та науки Світлані Старченко, адже саме завдяки її чудовій організаційній роботі ми змогли забезпечити дітям не лише достойні побутові умови, комфортні перевезення, а й насичену екскурсійну програму.

Крім Кам`янця-Подільського, вони побували і в Хотинській фортеці, і в Бакотському скельному монастирі. При цьому проживання та харчування виявились найдешевшими в Україні для подібних заходів. Що й говорити – приємно, коли такі починання знаходять відгук у представників місцевої влади. Сподіваюсь , що у серцях учасників змагань назавжди залишиться місто над Смотричем та той час, що вони тут провели. В наших подальших планах – підготовка до святкування 25-річчя клубу «Гросмейстер».

Фінальним акордом усього дійства стало урочисте нагородження 11 червня переможців, які отримали кубки та цінні подарунки з рук керівника Всеукраїнської федерації шахів, представника Міністерства освіти та науки, молоді та спорту України Анатолія Захарчука. Він також вручив грамоти і пам`ятні значки за відмінну організацію змагань та високий професіоналізм Анатолію Дубовому та Світлані Старченко.

http://kam-pod.gov.ua/?p=11214

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
11 гостей