УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
У конференц-залі міськвиконкому пройшов пленум організацій ветеранів Кам'янця-Подільського
Написал Alex Andrushchak   
17.06.11

16 червня 2011 року у конференц-залі міськвиконкому пройшов пленум організацій ветеранів міста. У ньому взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення Інна Салій, ветерани та інваліди Великої Вітчизняної війни, «афганці» та учасники бойових дій. Основна увага була приділена підготовці до 22 червня-Дня Скорботи та вшанування пам`яті жертв війни в Україні.

Леонтій Рогаль, голова Ради ветеранів розповів: «При звільненні нашого міста загинуло чимало людей, а ще більше їх загинуло під час окупації та на фронтах Великої Вітчизняної війни, то ж ми повині гідно вшанувати пам`ять усіх кам`янчан, які не дожили до Дня Перемоги.З цією метою передбачено цілу низку заходів – хвилина мовчання у всіх державних організаціях та установах,радіо-та телеефірі,траурний мітинг у Сквері танкістів, тематичні виставки у бібліотеках міста, зустрічі ветеранів з солдатами у військових частинах.Думаю, що цікавими будуть відповідні матеріали у місцевій пресі, адже ми хочемо опублікувати спогади тих, хто 22 червня 1941 року перебував у Кам`янці-Подільському.

На жаль, не можуть долучитись загальноосвітні заклади, оскільки школярі перебувають на літніх канікулах.»

Виникла також ідея встановити пам`ятну табличку на Ратуші або меморіал усім,хто загинув в роки війни у Кам`янці-Подільському.

Обговорили присутні і необхідність активізувати волонтерську роботу,зокрема, учасники пленуму, які є волонтерами, зголосились відвідати напередодні сумної дати інвалідів війни та тих,хто за станом здоров`я не зможе прийняти участь у міських заходах. Завершилось поважне зібрання розглядом листів з проханнями, що надійшли на адресу ветеранських організацій.

http://kam-pod.gov.ua/?p=11300

 
Обсуждение (2 комментариев)
У конференц-залі міськвиконкому пройшов пленум організацій ветеранів Кам'янця-Подільського   22.06.2011 [06:30:25]
Обговорення статті: У конференц-залі міськвиконкому пройшов пленум організацій ветеранів Кам'янця-Подільського

Цитата:
20 червня напередодні 70-ї річниці початку ВВВ в районному будинку культури відбулось чергове ХІV засідання Пленуму районної організації ради ветеранів України. Головував на засіданні голова районної організації ради ветеранів України Малик Антон Іванович. Присутні на засіданні – члени районної організації ради ветеранів України, голови місцевих осередків, хор ветеранів «Вечірні зорі». Запрошені: голова районної ради Романчук Іван Михайлович, заступник голови районної державної адміністрації, депутат районної ради Дубицький Віталій В’ячеславович, головний лікар центральної районної лікарні, депутат районної ради Цуглевич Яків Миколайович та керівник районної організації «Червоний Хрест» Борилюк Євгена Францівна.

На порядок денний було винесено питання «Про стан і заходи поліпшення соціального і медичного обслуговування та медикаментозного забезпечення ветеранів війни, праці, військової служби, дітей війни, інших силових структур, пенсіонерів, громадян похилого віку, та жертв нацистських переслідувань в Україні в світлі рішення відповідного Пленуму ради організації ветеранів України та засідання колегії Міністерства охорони здоров’я України від 18 листопада 2010 року» . Доповідав з цього питання Антон Малик , співдоповідачами виступали головний лікар ЦРЛ Яків Цуглевич та представник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації. Доповідачі поінформували членів Пленуму про стан медичного обслуговування ветеранів, про плани на ІІ півріччя поточного року. Зокрема за І півріччя цього року було обстежено та при необхідності проліковано всіх ветеранів ВВВ, на Кам’янець-Подільський район виділено більше путівок на оздоровлення ветеранів як в обласному госпіталі так і в санаторіях області, з боку Міністерства охорони здоров’я обіцяно надати району путівки в Республіканський госпіталь. Зі сторони головуючого Антона Малика було прохання до голови районної ради, головного лікаря ЦРЛ та соцпрацівників приділяти якнайбільше уваги ветеранам, словом та ділом. Члени Пленуму виразили велику вдячність голові районної ради Івану Романчуку, голові адміністрації Михайлу Желізнику , медичним працівникам та соціальним працівникам району, які дбають та вирішують проблеми ветеранів України. Завершився Пленум водною прогулянкою на теплоході ветеранів по річці Дністер. Свято відбулося завдяки депутату районної ради Якову Цуглевичу та перевізників району.

http://kprda.gov.ua/?p=4842
#36068
RE: У конференц-залі міськвиконкому пройшов пленум організацій ветеранів Кам'янця-Подільського   23.06.2011 [04:59:11]
"согласно решения ХХШ съезда КПСС, в духе времени, мы..."
#36104

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12