УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Кам'янецькі архітектори відсвяткували день архітектури
Написал Alex Andrushchak   
04.07.11

Місцем для святкування архітектори обрали територію Старої Фортеці. Окрім того, що на свято зібрались всі, для кого перше липня – професійне свято, привітати колег прийшли і представники місцевої влади, і невід’ємні помічники та колеги архітекторів – будівельники. Розпочалося свято із привітання голови Кам’янець-Подільського осередку Хмельницької обласної організації національної спілки архітекторів України Віктора Рудюка. Він привітав колег зі святом і зазначив наскільки важливими є ідеї архітекторів для розвитку міста.

Підтримав Віктора Володимировича і міський голова Михайло Сімашкевич. “Я розумію наскільки це важка праця. Наше місто побудоване “вашими руками” і від того як буде спрямована ваша думка, залежатиме яким буде місто в майбутньому”, – зазначив Михайло Євстафійович.

Від виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток і розбудову міста мер нагородив грамотами архітекторів, які є членами Національної Спілки архітекторів України : Віктора Рудюка, Анатолія Ткачука, Олега Свінціцького, Віктора Яворського.

Із привітальним словом виступив заступник міського голови Григорій Горшунов. “Після війни було складніше, ніж тепер, але наші батьки, діди знаходили кошти для розбудови міста. Тому ми сьогодні не повинні “ховати наші ідеї в столах”, а втілювати їх в життя ”, – зазначив він. Про стан сучасного архітектуробудування в місті повідомив директор НІАЗу Василь Фенцур, – “Роль архітектора в місті зросла, і головне що є потреба”. Василь Володимирович зазначив, що архітектор – головний будівничий міста, основне завдання якого не нашкодити, не забувати старе, але творити нове.

Про важливість архітекторів зазначила і керуюча справами виконавчого комітету Валентина Стельмах. “Все, що ви робите, живе віками”, – сказала вона про архітекторів. На завершення привітав колег із професійним святом головний архітектор міста Ігор Пиріжок.

Завершилось свято оглядом виставки робіт пам’яток архітектури, де було представлено історичні пам’ятки архітектури на фото до і після реставрації, а також плани архітектурних споруд, будівництво яких завершується у 2011 році.

http://kam-pod.gov.ua/?p=11793

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13