УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Перевірки на ринках КВЗП «Кам’янець-Подільський», ТзОВ«Династія» та «Вікторія» ТзОВ «Джерело ЛТД»
Written by Alex Andrushchak   
sereda, 13 lypen` 2011

На виконання розпорядження міського голови від 24 березня 2011 року № 205-р «Про впорядкування торгівлі продуктами харчування на ринках міста та заборону торгівлі у невстановлених місцях» у червні 2011 року щотижня працівниками Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста, міської санітарно-епідеміологічної станції, управління ветеринарної медицини, МВ УМВСУ в Хмельницькій області проводились перевірки по дотриманню вимог законодавства на ринках КВЗП «Кам’янець-Подільський», ТзОВ«Династія» та «Вікторія» ТзОВ «Джерело ЛТД».

Так, працівниками управління ветеринарної медицини заборонено до реалізації рибу сонну без наявності холодильного обладнання, продукцію птахівництва без наявності довідки ветеринарно-санітарної експертизи, молочної продукції у невстановлених місцях. На порушників складено 4 протоколи, штрафні санкції складають 340 грн. Проведено засідання Державної надзвичайної епізоотичної комісії при міській раді, спільним наказом начальника управління ветеринарної медицини в м. Кам’янці-Подільському та начальника Кам’янець – Подільського МВ УМВСУ в Хмельницькій області створено мобільні групи за участю держінспекторів, дільничних міліціонерів, працівників відділу боротьби з економічною злочинністю та інспекторів ДАІ для проведення спільних заходів по недопущенню порушень правил торгівлі на ринках міста.

Працівниками міського відділу міліції в червні ц.р. складено 131 протокол про порушення правил торгівлі на ринках та здійснення торгівлі у невстановлених місцях, загальна сума штрафних санкцій складає 2 500 грн. Кожної суботи та неділі проводяться профілактичні рейди та відпрацювання місць несанкціонованої торгівлі з залученням працівників громадських формувань, проводиться роз’яснювальна робота серед населення щодо дотримання чинного законодавства України та про адміністративну відповідальність у разі його порушення.

Працівниками міської санітарно – епідеміологічної станції за порушення санітарних правил, відсутність медичних книжок, порушення умов зберігання продуктів харчування на ринках складено 8 протоколів та накладено штрафи на суму 816 грн.

Працівником Кам’янець-Подільського відділу ДП «Держспоживстандартметро-логія» з 35 суб’єктами господарювання ковбасного павільйону центрального проведено роз’яснювальну роботу щодо правил використання та повірки засобів вимірювальної техніки.

В цілому, за виявлені порушення правил торгівлі, вимог санітарного та ветеринарного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності 142 суб’єкти господарювання та 1 посадову особу. Сума штрафних санкцій становить 3 656 грн.

Комісія продовжує роботу по виконанню розпорядження міського голови.

http://kam-pod.gov.ua/?p=12584

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
16 guests online