УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Міськрада Кам'янця-Подільського запрошує прийняти участь у програмі «Доступне житло»
Написал Alex Andrushchak   
26.07.11

Державна програма “Доступне житло” (Постанова Кабінету Міністрів України від 01 листопада 2009 року № 1249) – це державна цільова соціально-економічна програма будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки, мета якої є підвищення рівня забезпечення громадян, що потребують поліпшення житлових умов відповідно до законодавства, житлом шляхом удосконалення існуючого та запровадження нового ефективного фінансово-інвестиційного механізму державної підтримки будівництва (придбання) доступного житла.

Державна підтримка будівництва доступного житла полягає у сплаті державою 30 % вартості будівництва (придбання) доступного житла (70 % сплачує громадянин) та/або надання пільгового іпотечного житлового кредиту.

Реалізація програми “Доступне житло” проводиться під егідою Мінрегіонбуду (виконавець – Держфонд сприяння молодіжному житловому будівництву) і передбачає безповоротну допомогу в придбанні житла, яка поширюється лише на площу із розрахунку 21 м2 загальної площі на одну людину плюс 10,5 м2 на сім’ю і лише в межах граничної вартості будівництва 1 м2 житла (для Хмельницької області – 4290,00 грн). З цієї нормативної оцінки житла 30% сплачує держава на умовах безповоротної субсидії в рамках програми “Доступне житло”, решту 70% сплачує покупець.

У разі відсутності у покупця коштів для сплати 70% вартості житла є можливість отримати кредит в банку. В рамках програми “Доступне житло” банки надають учасникам програми кредити згідно умов, які встановлені у банках.

Стати учасником програми можуть всі громадяни України (без обмежень за віком), які:

Перебувають на квартирному обліку як такі, що потребують поліпшення житлових умов і можуть оплатити разом із державною субсидією та кредитом від банку вартість житла встановлену забудовником; Середньомісячний сукупний дохід яких разом із членами сімей з розрахунку на одну особу не перевищує за даними Держкомстату чотирикратного розміру середньомісячної заробітної плати в регіоні; Яких відповідно до рішення місцевого органу виконавчої влади включено до списку осіб, що мають право на доступне житло.

Просимо бажаючих прийняти участь у програмі «Доступне житло» звертатися за адресою: м. Кам’янець-Подільський, майдан Відродження, 1, каб. 109. Відділ обліку розподілу та приватизації житла.

http://kam-pod.gov.ua/?p=13389

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 8