УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
4 серпня вібулось засідання Кам'янець-Подільського депутатського клубу
Автор: Alex Andrushchak   
05.08.11

Про підсумки виконання міського бюджету за I півріччя 2011 року доповіла присутнім начальник фінансового управління Олександра Шевчук. Вона повідомила, що всього у звітному періоді отримано 147 862 тис.грн доходів. При цьому загальний фонд бюджету за власними надходженнями виконано на 116 %. Основним джерелом надходження коштів до міського бюджету став податок з доходів фізичних осіб. Касові видатки загального фонду міського бюджету(з врахуванням трансферів) за I півріччя склали 130 282,1 тис.грн. Найбільшу питому вагу у їх структурі складають витрати на оплату праці «бюджетників» з нарахуваннями (57,1%), на оплату субсидій та поточних трансфертів (28,8 %) та енергоносіїв і комунальних послуг (9,4%). Фінансовий ресурс , отриманий від перевиконання дохідної частини бюджету пропонується направити на ремон доріг, благоустрій міста, капітальний ремонт ліфтів та загальноміські заходи.

Наступним слово взяв секретар міської ради Василь Сенюк, який доповів про план реалізації наказів виборців, що були ретельно опрацьовані та розіслані по відповідним управлінням і департаментам. Левова частка доручень стосується житлово-комунального господарства. Депутати зійшлись на тому, що при розподілі коштів необхідно дотримуватись принципу пропорційності між вибочими округами та чітко визначити пріорітетні напрямки фінансування. У проекті рішення сесії міської ради до них пропонується віднести будівництво об`їзної дороги, заводу з переробки твердих побутових відходів, облаштування спортивних майданчиків та низку заходів з поліпшення житлового фонду.

Серед питань, порушених на засіданні депутатського клубу, були й ті, що стосувались роботи правоохоронних органів, тому до слова запросили начальника МВ УМВСУ у місті Кам`янці-Подільському Юрія Дахно. Він розповів про перспективи створення нових опорних пунктів міліції та порядок патрулювання на території селища цукрового заводу. Після розгляду цих питань, міський голова Михайло Сімашкевич запропонував усім присутнім виїхати на комплекс «Лебедині озера», де народні обранці мали змогу побачити, як проходить реконстукція даного об`єкта. Не могли вони також залишитись байдужими до долі обваленої Західної башти Старого замку. Генеральний директор НІАЗ «Кам`янець» Василь Фенцур докладно розповів про ситуацію, що склалась довколо цієї архітектурної пам`ятки. За його словами, причини обвалу башти з`ясовуються кваліфікованими спеціалістами.

Завершилось засідання депутатського клубу візитом до Руської брами, де усіх гостинно зустрів керівник Кам`янець-Подільського військово-історичного товариства шанування пам`ятників фортифікації Ігор Данілов. Він закликав депутатів посприяти у створенні тут справжньої туристичної перлини. Для цього, за словами ентузіаста , необхідно закріпити за товариством сьому рекреаційну зону (всього Смотрицький каньйон поділений на вісім таких зон ). Це створить умови для подальшого розвитку Руської брами, адже наразі планується відкриття тут дитячого табору, де діти змогли б відчути справжній дух середньовіччя. Є і багато інших цікавих ідей. Наголошувалось також на необхідності подальшої активної співпраці товариства з НІАЗ «Кам`янець». Наприкінці розмови Ігор Данілов висловив щиру подяку людям, які допомагають у відроженні Руської брами – Ярославу Крочаку, Анатолію Зелениці та Віктору Дибашу. Депутати у свою чергу запевнили у повній підтримці такого важливого проекту та пообіцяли сприяти у залученні до нього інвесторів.

http://kam-pod.gov.ua/?p=13470

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
18 гостей