УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Хмельницька Свобода ініціює позачергові сесії місцевих рад з приводу політичних репресій
Written by vos_km@ukr.net   
ponedilok, 08 serpen` 2011

8 серпня 2011 року Хмельницька обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" виступила з ініціативою скликання позачергової сесії Хмельницької обласної ради та місцевих рад області для розгляду питання політичних репресій та переходу влади до диктаторських методів правління.

З відповідним зверненням свободівці звернулися до голови Хмельницької обласної ради.

Водночас Хмельницька обласна "Свобода" закликає обласну організацію ВО "Батьківщина" підтримати ініціативу і в усіх місцевих радах області скликати позачергові сесії. Офіційне звернення надіслано на ім'я голови Хмельницької обласної "Батьківщини".

"Згідно регламенту для скликання сесії обласної ради необхідно бажання третини депутатів. Ми звертаємося до фракції ВО "Батьківщина" та інших опозиційних сил підтримати нашу ініціативу і скликати позачергову сесію. Необхідної кількості голосів нам вистачає. Ситуація вимагає об'єднання зусиль і протидії диктатурі", - наголосив голова фракції "Свободи" Ігор Сабій.

Водночас хмельницькі свободівці звернулися до депутатів усіх рівнів рад Хмельниччини, які представляють опозиційні політичні сили долучитися до протистояння диктатурі режиму Януковича.

"Свобода" закликає розглянути актуальну політичну ситуацію в Україні, а також ухвалити відповідні рішення та звернення щодо неприпустимості тотальної узурпації всіх гілок влади, переходу влади до диктаторських методів правління.

У зверненні свободівців йдеться:

"Окупаційний режим перейшов межу, за якою згортання демократії в Україні та розбудова авторитаризму можуть стати незворотними. Після затримань та арештів активістів Податкового Майдану, депутатів та членів ВО "Свобода", проведено затримання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Владний режим відкрито продемонстрував те, що процес над Тимошенко вийшов за межі правової площини і має виключно політичний характер. У такий спосіб режим Януковича намагається відвернути увагу від власних діянь, адже "покращення життя вже сьогодні" з тріском провалилось, економіка країни стрімко котиться в прірву.

Сьогодні в Україні фактично оголошена диктатура. Президент та його команда не пройшли випробування владою. Вони здають національні інтереси, руйнують економіку, встановлюють тотальну корупцію, нищать українські цінності, фальсифікують українську історію. Вони не в змозі керувати європейською державою.

Правлячий режим чітко демонструє, що всі незгодні будуть репресовані. Якщо ми не зупинимо процес сповзання до диктатури вже зараз, то вже за короткий час може бути запізно: ми втратимо свої права, своє майбутнє, свою державу.

Тому ми закликаємо опозиційних депутатів місцевих рад Хмельниччини підтримати ініціативу "Свободи" і терміново ініціювати скликання сесій, на яких розглянути актуальну політичну ситуацію в Україні, а також ухвалити відповідні рішення та звернення щодо неприпустимості тотальної узурпації всіх гілок влади, переходу влади до диктаторських методів правління.

Об'єднуємось разом для протидії репресіям влади! Єдина мова, на яку зважає правляча верхівка – це консолідована сила народу, яка зможе захистити українців!".

 
Discuss (3 posts)
Хмельницька Свобода ініціює позачергові сесії місцевих рад з приводу політичних репресій   09.08.2011 [06:46:59]
#37316
RE: Хмельницька Свобода ініціює позачергові сесії місцевих рад з приводу політичних репресій   09.08.2011 [10:52:27]
а ще мені прийшло ось таке:
АНОНС
Пікет Хмельницької міської ради проти будівництва мечеті у Хмельницькому
Хмельницька «Свобода» закликає хмельничан взяти участь у піект Хмельницької міської ради і не дозволити будівництво мечеті у Хмельницькому.
МИ ПРОТИ МЕЧЕТІ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ!
На сесію Хмельницької міської ради виноситься питання про виділення 50 соток землі по вул. Трудовій 11/2 б, під будівництво мусульманської мечеті.
Будівництво мечеті у Хмельницькому стане магнітом для навали нелегальних мігрантів. Ми стали свідками нашестя мусульман у Європу. Ліберальна політика європейських урядів дала змогу навалі мусульман запанувати на європейському християнському континенті. Вони будують свої мечеті, руйнують християнські храми і зсередини знищують християнську культуру Франції, Бельгії, Іспанії, Німеччини, Великої Британії. Сьогодні 30% новонароджених у Франції та 50% у Бельгії є мусульманами. Вже через 15 років Бельгія стане мусульманською державою. Мусульманське населення Великої Британії протягом останніх 30 років збільшилося у 30 разів – з 82 тис. до 2,5 млн. осіб.
МУСУЛЬМАНСЬКА ОКУПАЦІЯ ЗАГРОЖУЄ УКРАЇНІ!
З мовчазної згоди, ми можемо стати свідками повного заполонення України мусульманським світом. Ми не допустимо цього! Не будемо спокійно дивитися як на місці християнських церков будуються мечеті, як мусульмани-іноземці з огидою топтатимуть все українське, нашу культуру, яку тисячоліттями творив український народ на нашій Богом даній землі!
Ми повинні захистити українську християнську культуру та наших дітей від агресії зі сторони мусульман-іноземців. Ми пам’ятаємо подвиги козаків, які зі зброєю в руках захищали свою землю від бусурман, що століттями спустошували українську землю і гнали людей у неволю. Тепер наш час сказати своє рішуче
«НІ» МУСУЛЬМАНСЬКІЙ ОКУПАЦІЇ!
ПРИЙДИ НА АКЦІЮ ПРОТЕСТУ
10 СЕРПНЯ о 9:00
під стіни Хмельницької міської ради
Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО «Свобода»


А де хоч слово про те, що з Бандери та Шухевича забрали звання Героїв України?
#37320
RE: Хмельницька Свобода ініціює позачергові сесії місцевих рад з приводу політичних репресій   09.08.2011 [11:10:26]
І шо меджліс на це все, цікаво? :о)

чомусь згадався англійський анекдот про проходження таможні:
- Where are you from?
- Germany.
- Occupation?
- No-no, just a visit.
#37321

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
7 guests online