УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Відбулось засідання виконавчого комітету Кам'янець-Подільської міської ради
Автор: Alex Andrushchak   
11.08.11

Забезпечать ще одного ветерана Великої вітчизняної війни житлом.

Згідно рішення виконавчого комітету від 11.08.11 «Про придбання квартири для забезпечення житлом інваліда Великої Вітчизняної війни 1 групи Соловйова О. Ф.» вирішено придбати за рахунок коштів, виділених з Державного бюджету України на виконання бюджетної програми КПКВ 2751300 «Забезпечення житлом інвалідів І групи Великої Вітчизняної війни, які довготривалий термін знаходяться у черзі на отримання житла», однокімнатну квартиру № 58 за адресою вул. Жукова, 3, загальною площею 38,9 квадратних метрів.

Про результати запровадження проекту «Комунальний транспорт».

Саме це питання стало предметом розгляду членів виконавчого комітету на черговому засіданні. Доповідав вищезазначене питання завідувач відділу доріг та пасажирських перевезень управління доріг та інфраструктури Департаменту житлової політики, доріг та інфраструктури міста Сергій Дергунов.

Нагадаємо, що «Програма розвитку автомобільного транспорту загального користування в м. Кам’янці-Подільському на 2011-2013 роки» була затверджена рішенням 7 сесії міської ради від 25.02.2011 № 6. Відповідно до цієї програми в 17.03.2011 році було створено комунальне підприємство «Комунтранссервіс»

За словами Сергія Никифоровича сьогодні у місті обслуговується два маршрути № 20 «мкр-н Жовтневий – вул. І.Франка» та маршрут № 21 «сел. Першотравневе – ВАТ М’ясокомбінат». З 09.05. по 01.08.2011р. перевезено 226 684 тис. пасажирів, з них 17 173 тис. платних та 209 511тис. пільгових. Це становить 82% пільгових та 18% платних пасажирів.

Наразі міською владою закуплено ще 3 автобуси, які уже знаходяться у Києві та проходять процес розтаможування. А поки, триває відпрацювання нових соціальних маршрутів. (Маршрут № 22 «сел. Першотравневе –Пологовий будинок» та маршрут № 23 «Підзамче –мкр-н Жовтневий» та ін).

Серед найгостріших проблем функціонування КП «Комунтранссервіс» Сергій Дергунов назвав – несвоєчасне відшкодування коштів з державного бюджету за перевезення пільгових категорій населення.

На сьогодні прибуток підприємства за надання послуг з пасажирських перевезень складає біля 19 тис грн..

Протиаварійні заходи – пам’яткам архітектури.

В ході чергового засідання виконавчого комітету, яке проходило 11 серпня було погоджено ряд дозволів про надання містобудівних умов та обмежень Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста на виготовлення проектної документації для протиаварійних ремонтно-реставраційних робіт пам’яток архітектури, зокрема: Казарми фортеці ( вул Госпітальна, 14); Кушнірська башта (вул Старопоштовий узвіз); Гончарна башта ( вул. Вали, 1а).

Виготовлену та затверджену у встановленому порядку проектну документацію влада має намір подати в територіальний орган Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Створено прийомну сімю, яка виховуватиме малолітню дитину.

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про створення прийомної сім’ї та влаштування на виховання і спільне проживання дитини, яка позбавлена батьківського піклування.

За словами заступника начальника служби у справах дітей Департаменту гуманітарної політики Валентини Поворозник на даний час у нашому місті функціонує 4 сім’ї, де виховується 5 прийомних дітей.

Працівниками служби у справах дітей проводиться ряд заходів щодо створення прийомних сімей та влаштування до них дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. За додатковою інформацією звертатися за тел.: 5-16-06.

http://kam-pod.gov.ua/?p=13587

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
12 гостей