УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
13 серпня відзначила 100-річний ювілей жителька с.Підпилип’я
Написал Alex Andrushchak   
15.08.11

13 серпня відзначила 100-річний ювілей жителька с.Підпилип’я Борзишена Марія Данилівна, яка проживає разом з донькою Розалією Константинівною. Має 2 онуків, 3 правнуків та 1 праправнучка.Народилася ювілярка 13 серпня 1911 року в с.Підпилип’я, де і проживала з чоловіком все своє життя. В шлюбі народила та виховала двох дітей – сина Володимира та доньку Розалію. Разом з чоловіком все життя проробила в колгоспі свого села. Цю традицію продовжила в подальшому і її донька, яка працюючи в тваринницькій фермі дояркою, неодноразово була занесена на Дошку Пошани села як краща трудівниця колгоспу.

Марія Данилівна також мала брата Саву, який під час Великої Вітчизняної війни був партизаном. Родичі ювілярки розповіли, що в свій час Марія Данилівна допомагаючи брату, не боючись бути розстріляною, переховувала в себе вдома зброю. Цей факт говорить про велику силу духу та мужність. Взагалі говорячи про себе і про рецепт свого довголіття ювілярка говорила: «Я стільки прожила, бо ніколи нікого не оббрехала, не обманювала і не крала, хоч часи були різні».

В день свого сотого дня народження Марію Данилівну приїхали привітати заступник голови адміністрації Павло Довгопол, сільський голова Іван Спасюк, голова місцевої ветеранської організації Михайло Благуляк, начальник відділу з питань внутрішньої політики Віталій Заклевський та головний спеціаліст цього відділу Ірина Вареницька. Святкову програму підготували працівники культури Підпилип’янської сільської ради. В подарунок ювілярка отримала телевізор

http://kprda.gov.ua/?p=5344

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 11
и пользователей - 1
Jahon