УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
На мікрорайон «Жовтневий» почали підвозити питну та технічну воду
Написал Alex Andrushchak   
01.09.11

Як повідомив головний інженер КП «Міськтепловоденергія» Василь Тарасюк, нещодавно на водогоні мікрорайону «Жовтневий» сталася значна аварія. Працівники комунального підприємства намагаються докласти всіх зусиль, щоб сьогодні ввечері вода таки була, проте можливі перебої, зокрема, у мешканців верхніх поверхів. ТОМУ ПРОХАННЯ ТЕРМІНОВО ЗАПАСТИСЯ ПИТНОЮ ВОДОЮ, А ТАКОЖ З РОЗУМІННЯМ ПОСТАВИТИСЯ ДО ЦІЄЇ СИТУАЦІЇ. Можливо, вода буде на нижніх поверхах, тому прохання до сусідів допомагати один одному.

Завтра, 1 вересня, аварійна ситуація буде усуватися, тому води не буде на мікрорайоні «Жовтневому» та селищі Першотравневому. Водопостачання буде відновлено до кінця дня.

Адміністрація КП «Міськтепловоденергія» просить вибачення за тимчасові незручності.

Так, звертаємо увагу кам’янчан, що машини з технічною водою стоять біля будинків по вул. Васільєва, 1, 15, Розвадовського, 4, 17, Жукова, 5.

Питна вода буде подаватися з насосних станцій за адресою Нігинське шосе, 14 та Жукова, 15. Працівники станцій будуть давати безкоштовно воду всім, хто звернеться.

Відновлення водопостачання планується до кінця дня 1 вересня.

http://mtve.kp.km.ua/content/na-mikroraion-zhovtnevyi-pochaly-pidvozyty-pytnu-ta-tekhnichnu-vodu

 
Обсуждение (1 комментариев)
На мікрорайон «Жовтневий» почали підвозити питну та технічну воду   02.09.2011 [09:15:04]
Обговорення статті: На мікрорайон «Жовтневий» почали підвозити питну та технічну воду

Цитата:
Як повідомив головний інженер КП «Міськтепловоденергія» Василь Тарасюк, 31 серпня зранку на аварійно-диспетчерську службу надійшло повідомлення про порив мережі на мікрорайоні «Жовтневий». Аварію одразу ж почали ліквідовувати, щоб подати в будинки воду. Проте, коли роботи були завершені та почали відкривати засувку на центральному водогоні, обладнання (засувка) вийшла з ладу. Мовою технічних працівників – у неї «впали «щоки». «Це не дивно, бо засувка експлуатується з 1974 року, тому вона вже і вийшла з ладу, – розповідає Василь Кузьмич, – Ми одразу ж приступили до роботи, наші люди працювали до 1 години ночі, проте результату досягнуто не було. Роботи продовжено вранці, 1 вересня».

На жаль, враховуючи вік кам’янецьких мереж, аварійні ситуації трапляються доволі часто. Проте особливої гостроти цій проблемі додавало те, що всі розуміли, що перед 1 вересням всім потрібна вода, дітей необхідно підготувати до школи. Саме тому було прийнято рішення вже ввечері почати підвозити технічну та питну воду до будинків.

«Ми розуміли всю складність ситуації та намагалися зробити все можливе, щоб не зіпсувати людям свята, – розповідає директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій Гордійчук. – Одразу ж було створено оперативний штаб, вирішено підвозити людям воду. Міський голова Михайло Сімашкевич особисто контролював цей процес і дав розпорядження всім службам долучитися до цієї роботи, бо в нас не вистачало власних машин». Цілу ніч працювала машина КП «Міськтепловоденергія» (водій Віктор Чайковський), а також працювали 2 машини МНС, 2 машини підприємства «Лактіс» та 2 дві одиниці техніки КП «Комбінат благоустрою».

Зранку 1 вересня, ремонтні роботи відновилися. Довелося викачувати значну кількість води, щоб замінити засувку. Варто відзначити, що у цій роботі комунальникам прийшли на допомогу працівники МНС та навіть приватні підприємці. Зокрема, випадково поряд проїжджав Сергій Бабак на власній машині, що призначена для вивозу води та стоків. Одразу ж зупинився та запропонував безкоштовну допомогу. Свою позицію мотивував просто: «Я ж розумію, що це необхідно для нашого міста».

О 16.00 водопостачання було відновлено.

Вероніка Власюк, прес-секретар КП «Міськтепловоденергія»

http://novini.net.ua/?p=8301#more-8301
#38106

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 10
и пользователей - 1
VirgilTiz