УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У Кам'янці-Подільському та районі вітали з Днем знань
Written by Alex Andrushchak   
p'yatnytsya, 02 veresen` 2011

Цього року поріг загальноосвітніх шкіл району переступили 5031 школярі, з яких 422 є першокласниками. 1 вересня як керівництво району так і начальники відділів і управлінь адміністрації, депутати районної ради та працівники відділу освіти вітали учнів з початком навчального року. Так голова адміністрації Михайло Желізник та голова районної ради Іван Романчук вручили учням Жванецької ЗОШ I-III ступенів новий шкільний автобус, який тепер буде підвозити до школи дітей з таких сіл як Брага, Бабшин, Гринчук та Малинівці. Перший заступник голови адміністрації Ніна Фабіянська подарувала від районної влади учням Слобідсько-Рихтівської ЗОШ I-III ступенів «три в одному» -принтер, сканер, ксерокс, а ще шкільне приладдя для трудової праці, книги від районної бібліотеки та інші подарунки. Заступники голови адміністрації Павло Довгопол та Віталій Дубицький в свою чергу вітали з Днем Знань учнів Голосківської ЗОШ I-III ступенів та студентів Кам’янець-Подільської державної аграрно – технічної академії.

Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший дзвоник, перші вчителі.

Цього дня міський голова Михайло Сімашкевич, депутат обласної ради Володимир Мельниченко, начальник управління освіти і науки Світлана Старченко, заступник міського голови Василь Сукач побували на святковій лінійці в ЗОШ № 6, де привітали учнів та педагогічний колектив на чолі з Тетяною Остафійчук з початком нового навчального року. Окрім того, саме 1 вересня Кам’янець – Подільська загальноосвітня школа № 6 святкує своє 35-річчя. Звичайно, не обійшлося і без подарунків: від міської влади школа отримала БФП Samsung SCX – 3200, від Володимира Мельниченка – подарунок ноут-бук, від управління освіти і науки – принтер.

Серед почесних гостей інших навчальних закладів також були: заступник міського голови Сергій Бабій (СЗОШ № 5), керуючий справами Валентина Стельмах (ЗОШ № 15), заступник міського голови Василь Сукач (ліцей), депутат міської ради Світлана Старченко ( ЗОШ № 12).

http://kprda.gov.ua/?p=5782

http://kam-pod.gov.ua/?p=13874

 
Discuss (1 posts)
У Кам'янці-Подільському та районі вітали з Днем знань   02.09.2011 [08:15:50]
Обговорення статті: У Кам'янці-Подільському та районі вітали з Днем знань

Цитата:
Вечором першого вересневого дня вулиці нашого міста традиційно наповнились гомінливою юрбою кам’янецьких старшокласників та студентів, які святкували початок нового навчального року. Їх радо зустрічала славнозвісна «Клітка» – танцювальний майданчик у міському парку. Саме тут молодь привітали з Днем знань міський голова Михайло Сімашкевич, депутат обласної ради Володимир Мельниченко, депутат міської ради Володимир Юр`єв.
Михайло Євстафійович у своєму виступі зазначив: « Відродження кам’янецьких парків – одне з пріоритетних завдань міської влади, адже ми прагнемо створити усі умови для змістовного та культурного відпочинку нашої молоді. Хочу подякувати за вагомий внесок у відбудову міського парку депутату обласної ради Володимиру Мельниченку, депутатам міської ради Володимиру Юр`єву і Валерію Слободяну, усім, хто долучився до цієї доброї справи. То ж дбайте про наше прекрасне місто, бережно відносьтесь до тих надбань, які ми маємо сьогодні та будьте гідними громадянами своєї держави».
Слово для виступу мали також Володимир Мельниченко та Володимир Юр`єв. Вони закликали юнаків і дівчат наполегливо вчитись, працювати, займати активну громадську позицію.
Згодом усі присутні мали змогу насолодитись концертно-розважальною програмою, підготовленою учнями та студентами навчальних закладів міста.

http://kam-pod.gov.ua/?p=13887
#38103

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
7 guests online