УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
«100 кращих товарів України» – 2011 року в Кам'янці-Подільському
Написал Alex Andrushchak   
08.09.11

17 вересня вперше за історію проведення у Кам’янці-Подільському на площі Польський ринок о 1100 пройдуть фінальні заходи регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» – 2011 року

Вже дев'ятий рік поспіль під патронатом Президента України та під керівництвом Уряду України проводиться Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України», запроваджений Державним комітетом України з питань технічного регулювання та споживчої політики.

На відміну від інших конкурсів, які проводяться багатьма організаціями за різними методологіями, продукція (товари, роботи, послуги) проходить кваліфіковану оцінку не тільки експертів регіонального та загальнодержавного рівнів, але й пересічного українського громадянина-споживача. Разом з тим, для товаровиробників нема вищої нагороди, як визнання на державному рівні високої якості та надійності їх продукції.

Регіональний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» організовує та проводить державне підприємство «Хмельницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» за сприяння Хмельницької обласної державної адміністрації.

Участь у конкурсі дає можливість підприємствам-учасникам ширше розрекламувати власну продукцію, стати більш відомими на ринку не лише області, але й України.

Головою регіональної конкурсної комісії 2011 року призначений заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації з фінансово-економічних питань та інвестиційної політики Гураль Л.А. У рамках Конкурсу у 2011 році визначається краща продукція (товари, роботи, послуги) за наступними номінаціями:

- продукція;

- роботи та послуги.

Номінація «Продукція» поділяється на групи: продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення, вироби народних художніх промислів. Номінація «Роботи та послуги» поділяється на групи відповідно до Державного класифікатору продукції та послуг ДК 016-97. У номінацію «Роботи та послуги» включаються фінансові та банківські послуги, послуги громадського харчування (їдальні, бари, кафе, ресторани), побутові послуги, послуги страхування, туристичні та готельні послуги, комунальні послуги, медичні послуги, послуги з навчання, концертно-театральні послуги, консалтингові та ін.

Завідувач організаційного відділу В. Клименко

 
Обсуждение (1 комментариев)
«100 кращих товарів України» – 2011 року в Кам'янці-Подільському   21.09.2011 [09:57:45]
Обговорення статті: «100 кращих товарів України» – 2011 року в Кам'янці-Подільському

Цитата:
Всеукраїнський конкурс якості продукції: товарів, робіт та послуг «100 кращих товарів України» відбувся в Кам’янці-Подільському. Цьогоріч на участь у ньому надійшло 59 заявок. Регіональна конкурсна комісія визначила 29 підприємств- переможців. Ще 30 – стали лауреатами. Проте лише чотири підприємства, що вироблять продовольчі товари, та одне – промислові, будуть представляти Хмельниччину на Всеукраїнському рівні.

Серед переможців і відоме кам’янецьке підприємство ПП. Полуботкін.

Церемонія нагородження відбувалася в Старому місті за участю міського голови Михайла Сімашкевича, заступника голови ОДА Вадима Гаврішка , Володимира Рущака – генерального директора ДП «Хмельницькстандартметрологія». Всі присутні представники влади пообіцяли всіляку підтримку виробникам, які працюють в реальному секторі економіки, а Михайло Сімашкевич сказав: «Коли я дивлюся на вироби наших підприємств, то розумію, що розмови про страшну кризу є явним перебільшенням. У душах цих людей кризи точно немає».

http://novini.net.ua/?p=8514
#38631

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15