УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Освоєння коштів кредиту Світового банку на контролі у влади Кам'янця-Подільського
Автор: Alex Andrushchak   
20.09.11

Нещодавно повідомлялося про те, що розпочато освоєння коштів кредиту Світового банку, які виділені на модернізацію водопровідного та каналізаційного обладнання Кам’янця-Подільського. Наразі роботи тривають на артезіанських свердловинах, де проводиться заміна обладнання, відбудовуються нові павільйони, проводиться очистка джерел. Проводиться монтаж нового ліфта та інших механізмів на станції першого підйому Дністровського водогону та на каналізаційних очисних спорудах.

Освоєння цих коштів є стратегічним питанням для міської влади, бо йдеться про майбутнє Кам’янця-Подільського, здоров’я та комфорт його мешканців. Саме тому, 13 вересня, міський голова Михайло Сімашкевич з директором КП «Міськтепловоденергія» Валерієм Гордійчуком здійснили об’їзд тих об’єктів, де наразі виконуються роботи. Так, на каналізаційних очисних спорудах, де проводиться реконструкція вторинного відстійника, міський голова особисто переконався, що будівельні роботи виконуються якісно, але поцікавився у будівельників, чи вкладаються вони у встановлені терміни виконання робіт. Валерій Гордійчук запевнив, що завершення модернізації конструкції басейну, а також встановлення нового обладнання буде виконано вчасно. «Очисні споруди експлуатуються вже більше 40 років, і давно потребують оновлення, - говорить Валерій Григорович, - проте таких коштів ми б самотужки ніколи не знайшли. На щастя, нам вдалося залучити кошти кредиту Світового банку, що дозволить забути про цю проблему на багато років. Зараз ми також намагаємося працювати без збоїв. Тому екологи нещодавно відзначили, що наші очисні одні з кращих на Хмельниччині».

Багатьох цікавить питання: чи будуть наші очисні споруди справлятися з міським навантаженням? На це питання відповідь категорична – «Так». Більше того, їх би вистачило на два таких міста, як Кам’янець-Подільський.

Також у ході робочої поїздки, Михайло Сімашкевич ознайомився з монтажем нової когенераційної установка, потужністю 630 КВт. на котельні по вул. Князів Коріатовичів, 56. Планується, що до 1 жовтня установка запрацює і буде виробляти теплову та електричну енергію. До речі, собівартість останньої значно дешевша, за ту, яку доводиться купувати. Власну електроенергію будуть використовувати для потреб підприємства.

http://mtve.kp.km.ua/content/osvoyennya-koshtiv-kredytu-svitovogo-banku-%E2%80%93-pytannya-u-vlady-na-kontroli

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
21 гостей