УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Громадська рада Кам'янця-Подільського хоче запровадити управління якістю муніципальних послуг
Написал Alex Andrushchak   
23.09.11

Нещодавно у сесійній залі міської ради відбулось чергове засідання Громадської ради (керівник – Ірина Старостіна). На розгляд представників інститутів громадянського суспільства було винесено 7 питань порядку денного.

Член Асоціації «Українська електроніка, комп`ютери, касові апарати» Сергій Прокопенюк розповів присутнім про перспективи впровадження системи управління якістю муніципальних послуг згідно з міжнародним стандартом ISO 9001:2000, яка покликана допомогти органам місцевого самоврядування перейти на новий сучасний стиль роботи. Її впровадження дозволить позбутись дублювання функцій фахівців виконавчого комітету міської ради та чітко закріпить відповідальність за кожною особою, а громадяни зведуть до мінімуму своє спілкування з посадовими особами, отримуючи при цьому якісні муніципальні послуги у найкоротший термін. Враховуються навіть вимоги до телефонного спілкування чиновників із замовниками послуг. А ще впровадження ISO сприятиме іміджу Кам’янця-Подільського як ділового міста, привабливого для інвесторів та здатного «грати за міжнародними правилами».

Гарним прикладом у цьому питанні є, зокрема, Вознесенська міська рада. Члени Громадської ради зійшлись на тому, що таке нововведення буде корисним для усіх мешканців міста.

http://kam-pod.gov.ua/?p=14115

 
Обсуждение (1 комментариев)
Міська влада активно працює над тим, аби підвищити якість надання адміністративних послуг.   07.10.2011 [06:17:00]
Цитата:
Міська влада активно працює над тим, аби підвищити якість надання адміністративних послуг. Ще одним впевненим кроком на цьому шляху стало проведення 6 жовтня інформаційного семінару для керівників департаментів, управлінь, відділів «Системи управління якістю в органах місцевого самоврядування».
Представники Хмельницького науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації зосередили увагу учасників зібрання на тій роботі , яку необхідно здійснити, аби кам`янецький муніципалітет можна було сертифікувати за міжнародним стандартом якості надання адміністративних послуг ISO:9001. Варто зазначити, що перший етап роботи уже виконано – створено чіткий перелік адміністративних послуг, що надаються структурними підрозділами міської ради.
Наразі перед керівниками управлінь та відділів стоїть завдання у вигляді блок-схем зобразити процес надання кожної послуги, де було б чітко вказані етапи, відповідальні виконавці та терміни виконання.
Як зазначив секретар міської ради Василь Сенюк, окрім очевидної користі для споживачів адміністративних послуг, це сприятиме утвердженню нашого міста у міжнародному співтоваристві, адже сертифікація є вагомим фактором для залучення інвестицій.

http://kam-pod.gov.ua/?p=14323
#39293

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12