УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Кам'янець-Подільський проведе марафон фестивальних проектів
Написал Alex Andrushchak   
13.10.11

Вас цікавить таємниця фестивальної формули? Ви прагнете бути менеджером успішного проекту? У вас є унікальна нагода розкрити завісу невідомого у фестивальному бізнесі. Центром подій стане Кам’янець-Подільський – місто фестивалів. Саме так, адже з 17 по 22 жовтня очікується небачена досі концентрація фестивальних проектів з усієї України.

Проведення Великої Фестивальної Майстерні стало можливим за підтримки проекту «ЛІНК» (Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність) від USAID. Координатором розвитку туристичної програми проекту є Геннадій Друзенко. Організаційну складову забезпечить Фестивальна агенція «Ратуша», а теплий прийом та ділову атмосферу найсучасніший чотиризірковий готельний комплекс «Клеопатра».

Захід складатиметься із кількох етапів: виступів та презентацій експертів, відтворення міні-фестивалів, перегляд відеосюжетів про кращі фести країни. Буде і навчальна частина, у якій 30 слухачів з 15 міст України під керівництвом тренерів розроблять власні фестивальні проекти. Найуспішніший буде відзначено – польотом на повітряній кулі і фінансовою підтримкою від ЛІНКу наступного року.

Провідні експерти туристичної індустрії спробують дати вичерпні відповіді на актуальні запитання. Як пройти шлях від виникнення оригінальної фестивальної ідеї до реалізації масштабного масового шоу? Як побудувати економіку фестивалю? Як зберегти місцевий колорит дійства та водночас уникнути його провінційності? Як правильно маркетувати фестивалі на туристичних ринках України та Європи? Хто має фінансувати масові шоу? Як народжуються і чому помирають успішні фестивальні проекти? Велика Фестивальна Майстерня охопить широкий спектр дійств різних тематичних спрямувань, масштабів, напрямків та цільових аудиторій.

Настав час, коли український фестивальний олімп, представлений пізнаваними брендами, поділиться секретами успіху своїх проектів. ВФМ – це унікальний шанс для новачків зайняти свою нішу в сегменті фестивального бізнесу України!

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 24