УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Засідання комісії з питань розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту
Написал Alex Andrushchak   
19.10.11

17 жовтня у міській раді пройшло засідання постійної комісії з питань розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту (керівник – депутат міської ради В.Юр’єв). Депутатів насамперед цікавило, які заходи було здійснено у поточному році на виконання доручення голови обласної державної адміністрації В. Ядухи по забезпеченню жителів міста продуктами харчування за цінами виробників. Поінформував членів депутатської комісії з цього питання директор Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Володимир Хмелюк: протягом квітня-жовтня поточного року проведено 15 ярмарок в центрі міста по вулиці Соборній. Постійними учасниками ярмаркових заходів є місцеві виробники ЗАТ «Кам’янець-Подільський птахокомбінат», ДПФ «Деметра», ТОВ «Український кристал», ЗАТ АФ «Авіс», ПП «Полуботкін», ФОП «Гробняк», ПП «Аркуша». ПП «Вінгл». Активну участь у ярмаркових заходах брали і виробники області, зокрема фермерське господарство»Відродження» м. Дунаївці, ЗАТ «Городок консервмолоко», ПП «Балтика», ПАТ «Хмельницька макаронна фабрика» та інші.

Голова комісії Володимир Юр’єв поцікавився на яких умовах місцеві виробники отримують місця для торгівлі під час ярмарок та чи контролюється дотримання виробниками сільськогосподарської продукції ціни «від виробника», без «торгових накруток»? Володимир Васильович повідомив, що виробники залучаються до ярмарок на пільгових умовах, а отже повинні і продукцію реалізовувати без надбавок. Пообіцяв, надалі це питання контролюватимуть, порівнюючи ціни під час ярмарку із зазначеними у прайсах. Директор Департаменту економіки розповів про інші заходи, які впроваджує його підрозділ, зокрема зупинився на інвестиційному форумі, який заплановано у місті на 3-5 листопада. Ще одна цікава ідея, запропонована головою комісії Юр’євим, отримала схвальні відгуки. Йдеться про утворення «споріднених» торгових точок. Наприклад сьогодні виробники можуть об’єднуватись, як це буде у новому магазині, поблизу «Фуршету», де випікатимуть та продаватимуть хліб та здобу (ТОВ «Український кристал») та розливатимуть молоко (ДПФ «Деметра»).

Аналіз надходжень до міського бюджету коштів від суб’єктів торгівельної та побутової діяльності міста провело фінансове управління міської ради. За його інформацією сьогодні практично відсутні такі надходження, а щодо надходжень від КВЗП «Кам’янець-Подільський ринок», то у поточному році вони склали 347, 2 тисячі гривень, тоді як минулого року, коли ще справлявся ринковий збір, ця цифра складала близько 3-х мільйонів. «Ми говоримо сьогодні про ці речі і хочемо аналізувати таку інформацію, для того, щоб знати чим сьогодні розпоряджається міська громада, які методи та важелі впливу ми можемо задіяти, щоб збільшити надходження до нашого міського бюджету», – прокоментував В. Юр’єв.

http://kam-pod.gov.ua/?p=14489

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13