УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
У дозвільному центрі Кам'янця-Подільського діятиме електронний документообіг
Написал Alex Andrushchak   
21.10.11

Єдиний дозвільний центр у Кам'янці-Подільському працюватиме за європейським зразком.

Тут діятиме система електронного документообігу, яка дасть можливість спостерігати за станом готовності документів через мережу Інтернет, що значно скоротить час роботи і зменшить черги.

“Дозвільний центр надаватиме якісні послуги на європейському рівні. Щоб розпочати бізнес, потрібно отримати відповідні дозволи. Досі підприємець змушений був бігати інстанціями, витрачати час, кошти, консультуватися в юристів, звертатися до посередників і навіть не знав, які саме документи йому потрібно отримати для законної діяльності. Робота нового дозвільного центру скоротить час на отримання документів, бо тут діятиме чітко визначена процедура видачі їх”,— пояснює міський голова Михайло Сімашкевич.

В найближчий час дозвільний центр матиме окрему залу, кімнату для консультацій, систему електронної черги та електронного документообігу, Wi-Fi, аудіозапис.

Система електронного документообігу забезпечить автоматизацію обробку, зберігання та передачі документів, моніторинг виконання дозвільних процедур, інформування та консультування суб’єктів господарювання.

“Головна перевага електронного документообігу в тому, що заявник має можливість стежити за проходженням своїх документів з офісу або вдома через Інтернет, а також безпосередньо в дозвільному центрі ,— зауважив Михайло Євстафійович.

http://kam-pod.gov.ua/?p=14528

 
Обсуждение (3 комментариев)
У дозвільному центрі Кам'янця-Подільського діятиме електронний документообіг   22.10.2011 [06:55:49]
Прогрес!
#39972
У дозвільному центрі Кам'янця-Подільського діятиме електронний документообіг   22.10.2011 [06:56:38]
Як добре ,а ще було б краще ,коли б перебрались в міськвиконком ,де їх справжнє місце.
#39973
RE: У дозвільному центрі Кам'янця-Подільського діятиме електронний документообіг   07.11.2011 [16:39:00]
Цитата:
1-2 листопада цього року секретар міської ради Василь Сенюк взяв участь у конференції «Створення та функціонування центрів надання адміністративних послуг в Україні», що відбулась в Івано-Франківську. Організаторами заходу виступили Івано-Франківська міська рада, Центр політико-правових реформ, Німецьке товариство міжнародного співробітництва, Центр досліджень місцевого самоврядування, Фонд Фрідріха Науманна «За свободу».
Представники 26-ти міст України мали змогу обмінятися досвідом щодо створення і функціонування центрів надання адміністративних послуг та визначити шляхи подолання основних проблем у цій сфері.
Як зауважують фахівці, для того, щоб громадяни мали змогу отримати насправді якісні муніципальні послуги, необхідна перш за все бажання керівництва міста. Що ж стосується, власне, самих Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів), то тут як ніколи актуальним є відомий вислів «Кадри вирішують все». Працівники мають бути універсальними фахівцями, які у разі потреби зможуть виконувати обов`язки один одного. Аби йти у ногу з часом, вони мають постійно підвищувати свій професійний рівень на щотижневих навчаннях. Доцільно було створити і Центри підвищення кваліфікації, долучившись до відповідних державних програм. Структура ЦНАПів має бути ретельно продумана. Слід уникнути їх подвійного підпорядкування та об`єднати бази даних структурних підрозділів, що надають адміністративні послуги. Невід`ємною ознакою ЦНАПу повинно бути і застосування сучасного програмного забезпечення.
Однак не лише фахові лекції чекали на учасників конференції, а й заходи практичного спрямування. Зокрема, вони мали змогу ознайомитись з облаштуванням та організацією роботи Центру надання адміністративних послуг міста Івано-Франківська.
Ось як прокоментував свою участь у заході секретар міської ради Василь Сенюк: «На таке нововведення, як створення Центру надання адміністративних послуг очікують мешканці багатьох міст України, в тому числі і Кам`янця-Подільського. Першим кроком на цьому шляху стало Доручення Президента України Віктора Януковича «Щодо забезпечення вдосконалення порядку надання адміністративних послуг, підвищення їх якості, створення сприятливих і доступних умов для реалізації фізичними і юридичними особами прав на одержання таких послуг».Зауважу, що усі учасники конференції налаштовані на серйозну роботу у цьому напрямку, адже розуміють – впровадження ЦНАПів принесе реальну користь громадянам, допомагатиме боротися з корупцією у лавах влади, а отже- і підвищить довіру до неї»

http://kam-pod.gov.ua/?p=14761
#40838

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15