УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Стан нарахування та сплати орендної плати за комунальне майно Кам'янця-Подільського
Написал Alex Andrushchak   
26.10.11

25 жовтня відбулось чергове засідання постійної комісії Кам`янець-Подільської міської ради з питань контролю за збереженням, використанням та приватизацією майна комунальної власності під головуванням Володимира Федорчука.

Директор Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Володимир Хмелюк ознайомив народних обранців зі станом нарахування та сплати орендної плати за комунальне майно міста за 9 місяців поточного року. За словами Володимира Васильовича, чинними є 110 договорів, згідно яких до місцевого бюджету щомісячно надходить майже 75 тисяч гривень. Станом на 01.10.2011 р. сума заборгованості становить біля 15 тисяч гривень, причому майже 10 тисяч заборгував один орендар. «Ми проводимо активну роботу з боржниками, зокрема по одному підприємцю направлено матеріали до прокуратури міста для підготовки позову до суду. Відкрито відповідні впровадження виконавчою службою. Також працівники підрозділу – управління комунального майна Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста постійно спілкуються з такими орендарями особисто та в телефонному режимі. Тож очікуємо, що до кінця року загальна сума надходжень до бюджету перевищить 800 тисяч гривень» – розповів Володимир Васильович.

Однак особливу стурбованість викликає стан казарм та башт Старої Фортеці, колишнього кінотеатру «Дружба» та ряду інших об`єктів комунальної власності. Питання щодо необхідності збереження пам`яток архітектури порушувалось і під час робочого візиту до Кам`янця-Подільського Президента України Віктора Януковича.

Незважаючи на проблемні питання у сфері комунальної власності, міська влада бере на себе відповідальність за такі об`єкти, як аварійний будинок за адресою Нігинське шосе, 1а, недобудований будинок за адресою Чехова, 45, колишній дитячий садочок селища цукрового заводу та ряд інших.

Під засідання комісії порушувалось і питання ліквідації комунального підприємства КП «Аптека №5: Матері та дитини».

http://kam-pod.gov.ua/?p=14589

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 7