УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Інвестиційний форум «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця–Подільського»
Written by Alex Andrushchak   
sereda, 26 zhovten` 2011

3 – 5 листопада 2011 року міська влада організовує щорічний інвестиційний форум на тему «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця – Подільського». Разом з тим в рамках заходу , 4 листопада 2011 року, спільно з Федерацією франчайзингу України, буде проведений семінар по франчайзингу для малого та середнього бізнесу.

Бажаючі прийняти участь в даному семінарі мають до 31 жовтня подати заяву на участь в даному заході та вказати власні реквізити (ПІБ, посада, назва організації, установи, номер телефону, e-mail).

За більш детальною інформацією просимо звертатися в управління економіки Кам’янець – Подільської райдержадміністрації за тел. 9-12-80 та за електронною адресою This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

http://kprda.gov.ua/?p=6569

 
Discuss (2 posts)
Інвестиційний форум «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця–Подільського»   31.10.2011 [13:15:52]
Обговорення статті: Інвестиційний форум «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця–Подільського»

Цитата:
3 – 5 листопада 2011 року щорічний інвестиційний форум на тему «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця-Подільського»,

Кам’янець-Подільський – прадавня українська земля, край неповторної краси. Подих історії тут на кожному кроці. Перлина Поділля, місто-легенда Незалежної Української держави, з вигідним географічним розташуванням, багатим природно-ресурсним і трудовим потенціалом та історико-архітектурною спадщиною.
Спираючись на віковий досвід розвинутих міст світу, Кам`янець-Подільська міська рада створює належні передумови для розвитку свого міста в цілому та туристично-рекреаційного потенціалу зокрема.

З метою всебічного ознайомлення зі значними можливостями та інвестиційною політикою міста, міська влада 3 – 5 листопада 2011 року організовує щорічний інвестиційний форум на тему «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця-Подільського», під час якого будуть представлені різні інвестиційні проекти спрямовані на реалізацію концепції розвитку туристично-рекреаційного потенціалу міста.

Так, в рамках напрямку «Бальнеологічний курорт» будуть представлені проекти по будівництву санаторіїв та супутньої інфраструктури.
В рамках напрямку «Розвиток міста як туристичного центру» будуть запропоновані такі проекти як «Будівництво оглядової канатної дороги», «Будівництво аквапарку», «Будівництво брендових закладів громадського харчування», проекти по будівництву готелів та хостелів тощо.

Запрошуємо 3 листопада відвідати VI Інвестиційний форум «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця-Подільського». Ми чекаємо на Вас!!!!!
Реєстрація учасників заходу розпочнеться 3 листопада о 900 год. у готельному комплексі «Гостинний дім «Клеопатра», що знаходиться у Старому місті за адресою вул. Татарська, 19.
#40514
RE: Інвестиційний форум «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця–Подільського»   07.11.2011 [16:40:12]
Цитата:
3 листопада у нашому місті проходив VІ Інвестиційний форум «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця-Подільського». Голова обласної ради Микола Дерикот високо оцінив можливості міста Кам’янця-Подільського для потенційних інвесторів. В уже традиційній презентації нових інвестиційних проектів цьогоріч взяли участь близько ста осіб. У вступному слові міський голова Михайло Сімашкевич зазначив: «Ми визначили основні вектори розвитку Кам’янця-Подільського. Основним напрямком є туризм і рекреація. Наше місто має все необхідне для того, щоб бути провідним туристичним центром, який відвідували б сотні тисяч туристів зі всього світу. Також, ми маємо амбіції щодо створення на нашій території санаторно-курортного центру. Провідні фахівці провели дослідження наших мінеральних вод. Результат став вражаючим навіть для нас. Стало відомо, що за лікувальними властивостями ці води не поступаються тим, які є на відомих українських курортах. Цей грандіозний проект обов’язково повинен бути і буде втіленим в життя».
Гостями Інвестиційного форуму стали представники Польщі: делегацію з м. Ченстохова очолив заступник міського голови Пшемислав Коперський, Італії: Консул посольства Італійської ресубліки в Західному регіоні України Джанлука Сарделлі, Орхан Мамед огли менеджер італійської компанії «Leitner SPA», Великобританії: Маркус Німмо – приватний інвестор. На запрошення Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста відгукнулися і депутати міської ради Андрій Мастикаш, Валерій Слободян, Геннадій Яворський, Дмитро Слонецький, Ігор Войтенко, Володимир Федорчук, Дмитро Васильянов. Представники українських ділових кіл теж стали учасниками форуму, зокрема Антон Фалтинський директор ПП «Полтава СКІ», компанії, що будує канатні дороги, цікавився реалізацією відповідного проекту у Кам’янці-Подільському.
«Без минулого немає майбутнього» – цей відомий вислів став лейтмотивом презентації історичного аспекту Кам’янця-Подільського, його статусу у різні часи, з чим ознайомив присутніх директор Національного історико-архітектурного заповідника «Кам’янець» Василь Фенцур. З актуальною інформацією стосовно природно-ресурсного потенціалу та соціально-економічних складових сьогодення міста виступив директор
Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Володимир Хмелюк. «Розвиток подієвого туризму є одним із факторів підвищення туристичної привабливості міста» – переконана Альона Кузема, директор Департаменту гуманітарної політики міської ради.
Жвавий інтерес учасників форуму викликали власне самі проекти, презентовані як і організаторами так і самими інвесторами, які хотіли б долучити до їх реалізації інших учасників. Про те, що Кам’янець-Подільський наповнений можливостями свідчив і буклет, що містив характеристики проектів «Бальнеологічний курорт», «Казарми Старої фортеці», «Палац України», інші заклади розміщення, «Аквапарк», «Канатна дорога», «Екстремальний туризм», «Концептуальна авторська ресторація», «Торговий центр», інші. «Така форма подачі інформація є дуже вдалою, насамперед тому, що містить усі необхідні характеристики об’єктів та контактну інформацію, і якщо навіть ми не маємо змоги відвідати усі засідання форуму, можемо обдумати пропозиції та долучитись до обговорення на будь-якому етапі» – зазначали учасники.
4 листопада VІ Інвестиційний форум «Розвиток туристично-рекреаційного потенціалу м. Кам’янця-Подільського» продовжив роботу семінаром по франчайзингу для малого та середнього бізнесу у сесійній залі міської ради.

http://kam-pod.gov.ua/?p=14758
#40839

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
14 guests online