УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
У Кам’янці-Подільському збудують будинок для військовослужбовців
Написал Alex Andrushchak   
04.01.12

У Кам’янці-Подільському відбулася значна історична подія – розпочато будівництво другої черги житлового масиву для військовослужбовців гарнізону.

На свято завітали і депутати міської ради, начальник управління освіти і науки Світлана Старченко, директор департаменту житлової політики, доріг та інфраструктури Сергій Середюк, а також інженер-технолог Подільського управління капітального будівництва Міноборони України Володимир Агєєв і секретар Кам’янець-Подільського єпархіального управління протоієрей Олексій, котрий провів обряд освячення.

Планується, що через півтора-два роки у 9-поверховому будинку на проспекті Грушевського, 50а мешкатиме більше ста сімей військовослужбовців, котрі сьогодні стоять у черзі на нове житло. Тендер на зведення будинку виграла будівельна компанія «Поділля-Трансбуд». Міністерство оборони України виділило на його зведення 27 млн. грн.

- Радію, що держава повертається до вас обличчям і надає хоча б мінімальну допомогу, - звернувся до військовослужбовців Михайло Сімашкевич.

– Більше ста сімей незабаром отримають теплі й затишні оселі.

До слова запросили начальника факультету військової підготовки полковника Сергія Мальченка:

- Керівництво Збройних сил України багато робить, аби розв’язати гордіїв вузол безквартир’я у війську, адже це - нищівний удар по його престижу, велика перешкода на шляху до професійної армії, - зазначив Сергій Володимирович. - На щастя, керівництво Міністерства оборони добре усвідомлює, що вирішення питання забезпечення захисників вітчизни житлом не має права на відтермінування.

Варто зазначити, що за роки існування українського війська вдалося побудувати та придбати понад 83 тисячі квартир для військовослужбовців. Втім, на власне помешкання очікує 45 тисяч захисників, з них – понад 11 тисяч військовослужбовців-пенсіонерів.

http://kam-pod.gov.ua/novini/388-rozpochato-budvnictvo-zhitla-dlya-vyskovosluzhbovcv.html

 
Обсуждение (1 комментариев)
У Кам’янці-Подільському збудують будинок для військовослужбовців   23.07.2012 [08:55:31]
Обговорення статті: У Кам’янці-Подільському збудують будинок для військовослужбовців

Цитата:
БУДІВЕЛЬНИКИ - БЕЗ ГРОШЕЙ, ОФІЦЕРИ - БЕЗ КВАРТИР

У грудні минулого року було урочисто розпочато будівництво будинку для військовослужбовців на просп.Грушевського, 50 (територія військового містечка №5, колишні військові медсклади). Відповідний договір про зведення 108-квартиного будинку підписав директор ТОВ «Будівельна компанія «Поділля-Трансбуд» Володимир Мужило та керівництво Подільського управління капітального будівництва Міністерства оборони України. Це, так звана, друга черга.
Сьогодні будівництво триває, але, як зазначає директор будівельної компанії Володимир Мужило, відбувається воно не такими темпами, якими би хотілося. Причина такої повільності криється у тому, що із авансових 8 млн. грн на зведення цього будинку, на рахунок будівельної компанії не надійшло жодної гривні. При цьому, згідно з кошторисом, загальна вартість зведення 108-квартирного будинку коштує 27 млн. грн.
- Нам обіцяли, що кошти надійдуть одразу. Згодом перенесли на квітень. Нині вже середина липня, а грошей все немає. Якби ж вони надійшли, то ми б могли звести будинок до кінця року. А так... Ми змушенні були залізти у кредит. Перекредитовуватися. Ситуація незрозуміла, - відзначив директор ТОВ «Будівельна компанія «Поділля-Трансбуд» Володимир Мужило.
Разом з тим, Володимир Петрович не полишає надії, що Міністерство оборони України все ж таки перерахує кошти на зведення цього будинку.
Окрім цього, на території колишніх військових медскладів планується спорудити ще третій, 187-квартирний будинок для військовослужбовців. Загалом, сьогодні у місті на квартирній черзі перебуває близько 500 сімей цієї категорії.

Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ

http://klyuch.com.ua/articles/economy/budivelniki-bez-groshey-ofitseri-bez-kvartir/
#55041

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12