УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
У Кам’янець-Подільському національному університеті пройшло засідання міськрайонної організації НСЖУ
Написал Alex Andrushchak   
02.02.12

31 січня 2012 року у Кам’янець-Подільському національному університеті пройшло засідання міськрайонної організації національної спілки журналістів України (НСЖУ). Сьогодні у спілці 43 членів, професійних журналістів, фотомитців, науковців. До участі у засіданні зареєструвалось тридцять осіб. Лави цієї організації поповнились і цього дня: членські квитки отримали Євген Мазурик, Едуард Крилов та Євген Куценко.

Порядок денний засідання включав питання:

- звіту про роботу організації за 2011 рік;

- виборів голови та заступників міськрайонного осередку;

- виборів делегатів на обласну конференцію.

Про роботу спілки у 2011 році присутніх інформував голова міськрайонної організації Василь Добровольський. «Минулого року лави нашої організації поповнили двадцятеро осіб, на сьогодні наша організація друга після м. Хмельницького. У неї входять достойні люди, які кожен на своєму робочому місці та загалом у своєму житті є людьми творчими з активною громадською позицією. До напрацювань членів нашої організації слід віднести понад 130 праць, 30 книг, сотні статей, що вийшли з під пера членів НСЖУ». Усі присутні погодились із особливим значенням Кам’янець-Подільського національного університету, як «альма матері» більшості журналістів, та вузу, що і сьогодні готує нове покоління журналістської спільноти. Ректор університету, Олександр Завальнюк, член НСЖУ, ключовою у роботі журналістів вважає відповідальність, адже добре засвоїв те, що «абсолютна більшість громадян країни дивиться на світ очима журналістів».

Обговорюючи доповідь керівника організації, усі відзначали, що під керівництвом Василя Григоровича, спілка значно активізувала свою роботу, звучало і багато пропозицій щодо видання власного часопису, що містив би статті та праці членів спілки, розповідав би про видатних культурних та громадських діячів Поділля, журналістів минулого. Йшлося й про запровадження премій В. Бабляка, М. Красуцького, створення фонду М. Василевського для підтримки молодих талантів, допомоги студентам-сиротам. Одноголосно переобрано головою міськрайонної організації НСЖУ Василя Добровольського. Його заступниками стали Петро Поліщук (головний редактор «Кам’янець-Подільського вісника») та Юрій Шубарський (працівник РДА).

Делегатами обласної конференції, окрім голови та заступників, стали О. Завальнюк, О. Міркотан, Н. Ярменчук, М. Красуцький, Т.Шуханова, А. Подолян.

Т. Ляменко, член НСЖУ

http://kam-pod.gov.ua/novini/524-naconalna-splka-zhurnalstv-ukrayini-zgurtovuye-profesonalv.html

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 18