УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Семінар-навчання депутатів Кам`янець-Подільської міської ради
Автор: Alex Andrushchak   
06.03.12

Змістовні лекції, практичні вправи та дружні поради очікували 3-4 березня на учасників семінару від Міжнародного республіканського інституту. Захід став третім і заключним етапом навчання депутатів Кам`янець-Подільської міської ради. Попередні два етапи пройшли у минулому році. Фаховий рівень викладачів не викликав сумнівів:

- Олександр Солонтай – експерт Інституту Політичної Освіти, тренер з питань міжнародного розвитку, прийняття рішень на місцевому рівні та організації роботи органів місцевої влади;

- Любов Майборода – депутат Черкаської обласної ради чотирьох скликань, голова Асоціації лікарів міста.

Особливо цікавими заняття виявились для тих наших місцевих обранців, які обрані вперше – Дмитра Новікова, Івана Нетечі, Вадима Мендограла, Надії Сільченко.

Тренери, врахувавши побажання кам`янчан, висловлені на попередньому етапі навчання, включили до програми семінару низку актуальних тем: «Реалізація Закону України «Про доступ до публічної інформації та «Про звернення громадян», «Підготовка бюджетних пропозицій», «Форми роботи з виборцями та громадськістю».

Активність слухачів під час лекцій не зменшувалась ані на хвилину - жодне з питань народних обранців не залишилось без вичерпної відповіді викладачів. Немов повернувшись у призабуті студентські часи, депутати відзначали правильні відповіді у запропонованих тестах, а також презентували міські програми та власні звіти перед територіальною громадою.

«Кам`янець-Подільська міська рада має великий потенціал, адже депутати прагнуть до знань, до того, щоб завдяки своїм повноваженням, зробити життя громади кращим. Впевнена, що навики, отримані ними під час семінару, стануть у нагоді»,- зауважила наприкінці другого дня занять Любов Майборода.

У свою чергу секретар міської ради Василь Сенюк підкреслив: «Міжнародний республіканський інститут обрав п`ять міських рад в Україні, де проводяться такі семінари, в тому числі і наше місто. На мою думку, ці заняття є корисними для усіх наших депутатів. Ті, хто хоче представляти опозицію, зобов`язані використовувати здобуті знання максимально ефективно, адже обізнана, грамотна опозиція змушує владу працювати ще ефективніше. Ми прагнемо діяти максимально прозоро, не ховаючись від громади. Тому вважаю за доцільне запровадити, по завершенню кожної сесії, прес-конференції для засобів масової інформації. На ній кожен народний обранець зможе висловити свою позицію».

http://kam-pod.gov.ua/novini/677-deputati-tezh-vchatsya.html

 
Обговорення (1 коментарів)
Семінар-навчання депутатів Кам`янець-Подільської міської ради   06.03.2012 [18:19:13]
** Обговорення статті: Семінар-навчання депутатів Кам`янець-Подільської міської ради **

Прес-конференції по закінченню сесій- давно пора. Гарний задум!
#47522

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
12 гостей