УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
У Кам'янці-Подільському обговорили «Інноваційні форми міжнародного регіонального співробітництва»
Написал Alex Andrushchak   
23.03.12

21 та 22 березня на Хмельниччині проходила Міжнародна науково-практична конференція « Інноваційні форми міжнародного регіонального співробітництва». Її учасниками стали очільники іноземних делегацій з п'яти європейських країн: Румунії, Хорватії, Польщі, Росії і Білорусії, провідні науковці Росії та України. Мета заходу - вивчення та обговорення перспектив та пріоритетів міждержавного співробітництва, аби в подальшому спрямувати технологічні ноу-хау закордонних партнерів на розвиток Хмельниччини.

22 березня іноземні гості на чолі з обласним керівництвом прибули до Кам’янця-Подільського задля ознайомлення з його туристичним потенціалом та інвестиційними пропозиціями.

У своєму вітальному слові міський голова Михайло Сімашкевич коротко окреслив основні напрямки розвитку Кам’янця-Подільського, зупинився на досягненнях міста в розрізі транскордонного співробітництва.

Детальніше про туристичний потенціал міста розповіла директор Департаменту гуманітарної політики Олена Кузема.

Змістовною та привабливою виявилась презентація директора департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Володимира Хмелюка. По завершенню офіційної частини засідання учасники конференції мали можливість неформального спілкування під час екскурсії історичною частиною міста.

http://kam-pod.gov.ua/novini/761-vivchali-ta-obgovoryuvali-perspektivi-mzhderzhavnogo-spvrobtnictva.html

 
Обсуждение (2 комментариев)
У Кам'янці-Подільському обговорили «Інноваційні форми міжнародного регіонального співробітництва»   02.04.2012 [11:50:03]
Обговорення статті: У Кам'янці-Подільському обговорили «Інноваційні форми міжнародного регіонального співробітництва»

Цитата:
На Хмельниччині відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні форми міжнародного регіонального співробітництва", у якій взяли участь представники Румунії, Хорватії, Білорусї, Росії, Польщі та України.

Перший день роботи учасники провели в обласному центрі, де зустрілись із головою облдержадміністрації Василем Ядухою, представниками Хмельницької торгово-промислової палати на чолі з президентом Тетяною Бєляковою, бізнесовими колами Хмельниччини.
22 березня конференція перемістилась до Кам'янця-Подільського. В першій половині дня учасники конференції мали зустріч із міським головою Михайлом Сімашкевичем, його заступниками, представниками департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста.
Михайло Євстафійович привітав гостей, розповів про найбільш важливі інвестиційні проекти та запросив приїжджати на Поділля не тільки як бізнес-партнерів, але й для відпочинку.
Начальник департаменту гуманітарної політики Альона Кузема окреслила перспективи розвитку Кам'янця-Подільського як популярного туристичного центру, розповіла про популяризацію міста за межами держави (зокрема, останні презентації в Шанхаї та Берліні), про фестивальні плани на 2012 рік.
Інвестиційні пропозиції Кам'янця-Подільського презентував директор департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Володимир Хмелюк. Застосовуючи слайди, він розповів про можливості відкриття таких закладів розваг, як аквапарк, канатна дорога, аеродинамічна труба, банджиджампінг, відбудову колишнього готелю "Україна" та історичного об'є­кту - казарми Старої фортеці. Детально доповідач зупинився на розбудові у нашому місті бальнеологічного курорту, дав порівняльну характеристику Кам'янця-Подільського та Сатанова, мінеральної води, свердловин тощо.
У другій половині дня учасники конференції мали наочну можливість роздивитись запропоновані для інвестицій об'єкти та історико-архітектурні пам'ятки Старого міста.
Заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль, який супроводжував гостей, так висловив очікування від цього заходу:
- Вперше за часи незалежності на такому високому рівні відбулась міжнародна конференція інвесторів з Європи та колишнього Радянського Союзу. Прибули представники світових брендів науки, зокрема, таких, як МДТУ ім. Баумана, українські вчені з Національного інституту стратегічних досліджень при Президенті України, Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона, Інституту громадського суспільства. Ми хочемо, щоб напрацьоване кращими вишами світу і нашої області впроваджувалося в реальне виробництво. Зокрема, будемо розвивати Подільсько-Буковинський кластер і технопарк Хмельницької області.

http://k-pvisnyk.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=797:2012-04-01-20-02-10&catid=50:2011-07-26-18-34-57&Itemid=101
#48589
RE: У Кам'янці-Подільському обговорили «Інноваційні форми міжнародного регіонального співробітництва»   03.04.2012 [05:19:28]
все инвестпроектры рассчитаны типа для туристов, на увеличение напливы людей в город.
только вот поезда отменяют, дорог нет, памятники архитектуры рушатся, в городе грязно и неуютно, ... продолжить думаю не сложно.
одним словом отличный инвест климат, слава бабиям!
#48614

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9