УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
24 червня в Кам'янці-Подільському проведуть молодіжно-розважальну програму до Дня молоді
Автор: Alex Andrushchak   
19.06.12

Департаментом гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради, під патронатом міського голови Сімашкевича М.Є., за підтримки депутата міської ради Слободяна В.А., депутата обласної ради Мельниченко В.В., за участю молодіжних громадських об’єднань – МГО «Молодіжний Парламент», МГО «Ursus» організовують та проводять 24 червня в міському парку ім. Шевченка («Клітка») молодіжно-розважальну програму до Дня молоді.

Насичена розважальна програма починається з 14 00. Молодіжно-розважальна програму «Молодь - 2012» триватиме до 18 00. Це і музичний мікс «Джаз-релакс»; майстер клас зі скрапбукінгу - виставка «Скрапбукінг»; відкритий чемпіонат з настільного тенісу на приз міського голови; футбольний фрістайл «Євро 2012»; змагання з армреслінгу; танцювальний майстер-клас аніматорів «Танцюють всі»; показові виступи команд WokrOut; караоке «Ми шукаємо ТАЛАНТ»;

О 18 00 відбудеться офіційне відкриття Дня молоді. Під час якого молодь привітає міський голова та нагородить почесними грамотами активні молодіжні громадські організації та волонтерів міста. А з 18 30 – 22 00 – молодіжний концерт та дискотека «Сейшин - 2012».

http://kam-pod.gov.ua/1248-den-molod-2012.html

 
Обговорення (1 коментарів)
24 червня в Кам'янці-Подільському проведуть молодіжно-розважальну програму до Дня молоді   02.07.2012 [08:09:46]
Обговорення статті: 24 червня в Кам'янці-Подільському проведуть молодіжно-розважальну програму до Дня молоді

Цитата:
Довгоочікуване свято до Дня молоді відбулось 24 червня в міському парку імені Шевченка у літньому кафе «Клітка», яке зібрало велику кількість представників юного покоління.



Організовано змагання з настільного тенісу, армреслінгу та гирьового спорту (участь брали всі бажаючі) та конкурс караоке «Голос міста». А з шостої годин стартував музичний фест «Рок – Поп – Драйв», участь в якому взяли найпопулярніші гурти нашого міста.

- Звісно ж це добре, коли в нашому місті проводять подібні концерти. Присутнім цікаво та весело. Це краще, ніж сидіти вдома чи швендяти містом. На такого роду тусовках можна почути багато хорошої музики від кам’янецьких гуртів, взяти участь в різних конкурсах,поспілкуватись з друзями. Людей це заохочує, їм подобається проводити свій вільний час таким способом, - розповідає Альбіна Мручко, вокалістка та гітаристка гурту «Between Voice». – Для гуртів це великий плюс, такі концерти дають нам змогу виступати перед публікою, дарувати наші нові пісні, що й приносить нам величезне задоволення.

Організатори дійства виступили: департамент гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради, МГО «Молодіжний Парламент» та МГО «Ursus».
Розважальну програму продовжила святкова вечірка в нічному клубі «Жара», де в якості спеціального гостя запрошено dj Юлію Солнечную.

http://www.fortecia.com/cult/249-2012-07-01-13-31-48.html
#53533

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
16 гостей