УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Хорватські меблярі шукають партнерів у Хмельницькій області
Написал Alex Andrushchak   
09.07.12

До Хмельницької обласної державної адміністрації звернулося Посольство України в Республіці Хорватія з пропозицією налагодження співпраці з провідним хорватським підприємством деревообробної галузі «TVIN Drvna Industrija d.o.o.». Підприємство «TVIN Drvna Industrija d.o.o.» засноване в 1952 році, чисельність працюючих 1300 осіб, має три філіали з виробництва меблів та сім представництв в Хорватії і Белграді (Республіка Сербія). Підприємство виготовляє широкий спектр меблів для офісу, дому, готелів та ресторанів, паркет, а також меблі з масиву славонського дубу.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті підприємства www.tvin.hr. Керівництвом підприємства розглядається можливість інвестування коштів у спільне виробництво у розмірі 3,0 млн. євро.

19 січня 2012 року підписано Угоду про торговельно-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво між Хмельницькою обласною державною адміністрацією України та Віровітічко-подравскої жупанії Республіки Хорватія.

Для більш детального ознайомлення з виробничими можливостями та діловими пропозиціями підприємства «TVIN Drvna Industrija d.o.o.» хорватська сторона готова прийняти українську делегацію в м. Віровітіца та ознайомити з роботою підприємства або здійснити візит до України для обговорення можливих напрямків співпраці.

Просимо повідомити райдержадміністрацію про можливість співпраці з зазначеним підприємством деревообробної галузі Хорватії та залучення інвестиційних коштів в розвиток Вашого підприємства. Інформація для контактів : м. Кам’янець-Подільський, вул. Троїцька, 4, тел. 9-12-80, факс 9-12-61 е.mail: ( Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script )

http://kprda.gov.ua/?p=8637

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 6