УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам
Написал Alex Andrushchak   
12.07.12

У місті проживає значна частина людей, які вважають, що вони можуть не платити за комунальні послуги та спокійно собі жити.

При цьому споживачі накопичують тисячні борги за опалення, холодну та гарячу воду. Це призводить до того, що всі абоненти міста залишаються без гарячої води, бо підприємство, яке постачає ці послуги, не в змозі заплатити за газ.

КП «Міськтепловоденергія» повідомляє, що відновила роботу бригада по відключенню боржників від водопостачання та водовідведення. Ті споживачі, які впродовж трьох місяців не сплачують за комунальні послуги, будуть відключені від водовідведення. Ця робота вже розпочата. Всього за декілька днів було відключено 14 квартир, які залишилися без каналізації.

Підприємство нагадує, що повторне включення можливе лише з умови повного погашення боргу т сплати додатково 280 грн.

Загалом цього літа буде відключено понад 1500 боржників, кожен з яких заборгував понад 1 тис. грн. Нове удосконалене обладнання дозволяє відключати тих споживачі, до квартир яких раніше не було доступу.

Тому адміністрація підприємства вкотре звертається до кам’янчан з проханням терміново розрахуватися за спожиті послуги і не допускати відключення

Вероніка Власюк

http://novini.net.ua/?p=11924

 
Обсуждение (13 комментариев)
У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   12.07.2012 [14:14:49]
** Обговорення статті: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам **

Дорогі жителі міста, будь ласка сплачуйте за комунальні послуги вчасно , інакше воду будети бачити у річці а тепло біля вогнеща
#54101
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   12.07.2012 [17:32:11]
В такие моменты радуешься что живёшь в частном доме
#54116
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   12.07.2012 [17:46:54]
І в рідну криницю стікають сусідські туалети.
#54119
У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   12.07.2012 [20:45:26]
Потрібно платити вчасно і не буде проблем))
#54134
У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   20.07.2012 [17:54:14]
Цікаво, а списочок боржників самих знахабнілих не дієво було б оприлюдніти і на слідуючий день списочок відключених.
#54921
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   23.07.2012 [08:48:03]
Цитата:
ПЕРШИХ 14 УЖЕ БЕЗ КАНАЛІЗАЦІЇ

У місті проживає значна частина людей, які вважають, що вони можуть не платити за комунальні послуги та спокійно жити. При цьому споживачі накопичують тисячні борги за опалення, холодну та гарячу воду. Це призводить до того, що всі абоненти міста залишаються без гарячої води, бо підприємство, яке постачає ці послуги, не має змоги заплатити за газ.
КП «Міськтепловоденергія» повідомляє, що відновила роботу бригада з відключення боржників від водопостачання та водовідведення. Ті споживачі, які впродовж трьох місяців не сплачують за комунальні послуги, будуть відключені від водовідведення. Ця робота вже розпочата. Всього за декілька днів було відключено 14 квартир, які залишилися без каналізації.
Підприємство нагадує, що повторне включення можливе лише з умови повного погашення боргу та сплати додатково 280 грн.
Загалом, цього літа буде відключено понад 1500 боржників, кожен з яких заборгував понад 1 тис. грн. Нове удосконалене обладнання дозволяє відключати тих споживачів, до квартир яких раніше не було доступу.
Тому адміністрація підприємства вкотре звертається до кам’янчан з проханням терміново розрахуватися за спожиті послуги і не допускати відключення.
Вероніка Власик, прес-секретар КП «Міськтепловоденергія»

http://klyuch.com.ua/articles/news/pershikh-14-uzhe-bez-kanalizatsii-/
#55039
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   27.07.2012 [07:05:46]
Цитата:
У радянські часи більшість хлопчаків мріяли своє майбутнє пов'язати з космосом чи винахідництвом.

Мрії здійснилися лише в одиниць, але дитячі фантазії декому не дають спокою навіть у зрілому віці. Ось вони і експериментують з тим, що потрапляє під руки.
Для нашого героя Петра (назвемо його так) найкращим експериментальним майданчиком виявився звичайнісінький унітаз. Чомусь чоловікові здалося, що функціональні можливості побутового предмета просто необмежені. Він навіть винайшов власну теорію про те, що під тиском води та жіночої білизни чи квашених помідорів чавунна труба має здатність розширюватися до неймовірних розмірів. Свій винахід він планував запатентувати та отримати за це мільйон доларів.
Цих грошей мало вистачити для всієї його численної родини: дружини, сина і невістки, дочки й зятя та трьох онуків, які всі жили у спільній трикімнатній квартирі.
Враховуючи те, що людей у квартирі проживало багато, матеріалів для експериментів було хоч відбавляй. Останнім часом улюбленим матеріалом стали внукові підгузники, яких вдавалося просунути в унітаз аж три штуки, непогано "втрамбовувалися" минулорічні консервації. Петро навіть зафіксував власний рекорд - піввідра квашених помідорів вдалося спустити в унітаз за одним разом! Наступним кроком мала стати головка капусти…
Також у наукових цілях потай від дружини використовувалася її білизна та навіть старий тюль. Експериментатор не зважав на жінчине "бурчання", бо розумів, що такі дрібні жертви нічого не варті в порівнянні з тим вкладом, який він зробить у науку та й у власний родинний бюджет.
І ось, коли до патентування винаходу залишалися лічені кроки, на заваді стали сусіди та комунальники, які, напевно, із заздрості почали погрожувати йому судом і закриттям всієї "науково-дослідної лабораторії". Адже під загрозою стало функціонування каналізаційної системи всього майже стоквартирного будинку.
Більше того, злісні заздрісники почали говорити, що саме через його, Петрові, експерименти, у підвалі постійно забиваються труби, стається затоплення приміщень. А це, в свою чергу, спровокувало розведення цілої хмари комарів та гризунів. Самому "науковцю" ця антисанітарія, яка розвелася у його підвалі, також не подобалася, постійно дратував жахливий сморід, та й комарі вночі не давали спати. Чоловік навіть неодноразово ходив сваритися із комунальниками, нарікав на їхню безгосподарність. Але жодних паралелей із власними винаходами він не проводив.
І зараз його хвилювало лише одне - хто ж розповів злим сусідам про його плани на мільйон доларів? І як у цих непростих умовах продовжувати свої досліди?
Зрозуміло, що ця історія має дещо іронічний чи навіть саркастичний підтекст, але значна частка правди тут присутня. Такі "горе-дослідники" щодня руйнують каналізаційну мережу, забиваючи її побутовим сміттям, овочами та фруктами. Кожного року з настанням літа ситуація погіршується.
Як приклад, можна назвати будинок на Хмельницькому шосе, 10, де впродовж трьох днів чергував спеціальний пост із прочищення каналізації, і постійно звідти діставали речі, які категорично заборонено викидати в унітаз, - дитячі підгузники, предмети гігієни, піввідра квашених помідорів, різноманітне побутове сміття.
Здивували і мешканці будинку на вул. Тімірязєва, 150, які, навіть незважаючи на те, що під їхніми вікнами гуркотіла машина, яка прочищала каналізацію, умудрилися кинути в унітаз підгузник, який проплив через каналізаційний колодязь. І таких прикладів можна наводити чимало.
Все це призводить до постійного закупорення мережі, затоплення підвалів. Якщо так триватиме й надалі, то відповідні служби просто не будуть чистити каналізацію, поки не було виявлено, хто її забиває. Особливо це стосується мешканців верхніх поверхів багатоквартирних будинків.
КП "Міськтепловоденергія" нагадує мешканцям міста про те, що вони повинні дотримуватися елементарних правил користування системою водовідведення і не робити з неї сміттєпровід.
Ще раз нагадуємо, що в каналізацію категорично заборонено кидати: побутове сміття, дитячі підгузники, предмети гігієни, презервативи, нижню білизну, овочі та фрукти, будівельні відходи тощо.
Зі свого боку, підприємство робить усе, щоб покращити якість надання послуг. Нещодавно створено спеціальну бригаду з трьох чоловік, оснащену технікою для прочищення застарілих заторів у каналізаційній мережі. За літо постараються почистити максимальну кількість будинків.
Але хотілося б, щоб і мешканці з розумінням ставилися до цієї роботи. Давайте бути взаємно ввічливими!

Вероніка ВЛАСЮК.

http://k-pvisnyk.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1055:2012-07-25-07-30-04&catid=52:2011-07-26-18-53-23&Itemid=100
#55359
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   02.08.2012 [11:37:09]
Цитата:
З настанням сезону овочів, фруктів та ягід КП «Міськтепловоденергія» також починає збирати врожаї. Але всі багатства полів та садів комунальникам доводиться витягувати з каналізації, бо багато шанованих господинь та господарів ніяк не можуть зрозуміти, що каналізацію не можна використовувати як сміттєпровід. Через це забивається мережа та виходить з ладу обладнання. Лише минулої суботи машина аварійно-диспетчерської служби виїжджала 32 рази, щоб прочистити забиту каналізацію. З мереж доводиться витягувати кавуни, дині, кабачки та навіть капусту.
Через таку недбалість повністю паралізується робота підприємства. Тому 2 серпня виконавчий комітет прийняв рішення «Про затвердження вартості платних послуг на усунення аварій через засмічення каналізації з вини споживачів, що користуються послугами водовідведення, які надає КП «Міськтепловоденергія».
Цим рішенням визначено, що якщо каналізація забилася з вини споживачів, то за відновлення її роботи доведеться платити. Вартість усунення аварій на каналізаційній мережі буде 167,81 грн для населення та 193,62 грн для інших споживачів. На місці аварії виписується прибутковий касовий ордер або проводяться нарахування на особовий рахунок абонентів, винних у засміченні мережі.
Також своїм рішенням виконавчий комітет дозволив КП «Міськтепловоденергія» при відмові споживачів від сплати за усунення аварій здійснювати відключення квартири (або квартир), приміщень від мережі каналізації.
Рішення набуває чинності з моменту опублікування.

Прес-служба КП «Міськтепловоденергія»

http://kam-pod.gov.ua/1415-ne-vmyesh-koristuvatisya-kanalzacyeyu-plati.html
#55629
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   02.08.2012 [20:44:10]
Ну і хто тут на кізяки ображався? =)
#55706
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   02.08.2012 [20:49:15]
VIK написав(ла):
Цитата:
Ну і хто тут на кізяки ображався? =)
А до чого тут кізяки? Це проблеми коровяка
#55707
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   03.08.2012 [08:19:29]
Ну так ті самі яйці, тільки в каналізації=)
#55720
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   04.08.2012 [05:33:14]
ловушок понаставляють по стояках а крайнього фец знайдеш Коровяки по хаті плавають а всім наср)))ти-гроші тільки давай
#55745
RE: У Кам’янці-Подільському відключать каналізацію понад 1,5 тис. боржникам   04.08.2012 [12:02:51]
Сергій Сергійович написав(ла):
Цитата:
ловушок понаставляють по стояках а крайнього фец знайдеш:woohoo: Коровяки по хаті плавають а всім наср)))ти-гроші тільки давай:blink:
Поставте собі ловушку густішу, коровяки закапають зі стелі
#55767

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15