УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
До уваги виборців Кам’янець-Подільського району!
Написал Alex Andrushchak   
29.08.12

30 липня 2012 року розпочався виборчий процес чергових виборів народних депутатів України, що відбудуться 28 жовтня 2012 року. З метою усунення неточностей та помилок під час формування списків виборців просимо звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації та уточнити свої персональні дані, внесені в Реєстр.

У першу чергу це стосується виборців:

· яким у 2011-2012 роках виповнилось 18 років;

· які виявили неточності у своїх персональних даних під час голосування на місцевих виборах у жовтні 2010 року;

· які змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду;

· які мають інформацію про помилкове включення до списків інших людей, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли тощо).

Тим виборцям, які у день виборів будуть у відрядженні, на лікуванні тощо, тобто не будуть знаходитись за своєю виборчою адресою, законодавство забезпечує можливість тимчасово змінити місце голосування, не змінюючи виборчої адреси. Для цього необхідно звернутися у відділ ведення Державного реєстру виборців у місці свого тимчасового перебування або за своєю виборчою адресою з відповідною заявою. Цим виборцям буде змінено на час виборів місце їх голосування, а саме виборчу дільницю. Про це ми видамо посвідчення, яке потрібно пред’явити у день виборів членам дільничної виборчої комісії. У списках нової дільниці з’являться їхні прізвища із зазначенням номера виданого посвідчення.

Чи є гарантія, що на старому місці вони не проголосують? Так, така гарантія є. Функціонуюча у Державному реєстрі виборців підсистема виявлення кратних включень (двійників) унеможливлює включення одного і того ж виборця до списків на різних дільницях.

Також всі члени дільничних виборчих комісій подають заяви у наш відділ про тимчасову зміну місця голосування для включення їх до списку виборців на тій дільниці, де вони будуть працювати у день виборів.

Якщо з якихось причин приїжджий виборець змінив своє місце голосування, але все таки раптом вирішить голосувати вдома, то він не матиме змоги це зробити, поки не здасть видане йому посвідчення в той відділ, який його видав.

Всі ці заяви ми приймаємо вже сьогодні, і не пізніше, ніж 22 жовтня, бо саме в цей день ми почнемо формувати уточнені списки, за якими і буде проводитися голосування.

Отже, у разі особистого звернення при собі необхідно мати документ, що підтверджує ідентифікаційні дані та виборчу адресу (паспорт).

Ми чекаємо Вас у відділі ведення Державного реєстру виборців за адресою:

м.Кам’янець-Подільський, вул.Троїцька, 4, кабінет №9, тел. 5-00-15”.

http://kprda.gov.ua/?p=9089

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 10