УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)
Написал Alex Andrushchak   
31.08.12
Прізвище, ім'я, по батькові Посада Суб'єкт подання кандидатури до складу ОВК
Білоус Павло Леонідович Голова окружної виборчої комісії   фракція "Блок Юлії Тимошенко" - "Батьківщина"
Казімірова Людмила Павлівна Заступник голови окружної виборчої комісії   Партія Наталії Королевської "Україна - Вперед!"
Кузнєцов Олександр Германович Секретар окружної виборчої комісії   партія Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина Родина"
Байсарович Руслан Іванович Член окружної виборчої комісії   Політична партія "Руська Єдність"
Галагодза Наталія Борисівна Член окружної виборчої комісії   Політична партія "Молодь до ВЛАДИ"
Гунько Павло Вікторович Член окружної виборчої комісії   Всеукраїнська політична партія "БРАТСТВО"
Зозуля Олена Олександрівна Член окружної виборчої комісії   Ліберальна партія України
Мазур Аліна Василівна Член окружної виборчої комісії   Християнсько-демократична партія України
Мармус Владислав Іванович Член окружної виборчої комісії   Політична партія "Народно-трудовий союз України"
Осадчук Наталія Вікторівна Член окружної виборчої комісії   Українська партія "Зелена планета"
Остафійчук Тетяна Володимирівна Член окружної виборчої комісії   фракція Партії регіонів
Пилипчук Віктор Михайлович Член окружної виборчої комісії   фракція Народної Партії у Верховній Раді України
Приступа Наталія Дмитрівна Член окружної виборчої комісії   фракція Комуністичної партії України
Свідер Леоніда Антонівна Член окружної виборчої комісії   Українська Народна Партія
Спігер Любов Лук'янівна Член окружної виборчої комісії   фракція Блоку "НАША УКРАЇНА - НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Вперед, Україно!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор" , Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни
Фількін Віталій Миколайович Член окружної виборчої комісії   Політична партія України "РУСЬ ЄДИНА"
Шевченко Олександр Володимирович Член окружної виборчої комісії   Партія "Руський блок"
Шиян Яніна Анатоліївна Член окружної виборчої комісії   Політична партія "Союз анархістів України"

http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/WP028?PT001F01=900&pf7331=193

 
Обсуждение (14 комментариев)
Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   31.08.2012 [07:05:21]
Обговорення статті: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)

Цікаво, осередки всіх цих партій є у Кам'янці-Подільському?
#57458
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   31.08.2012 [17:44:35]
Цитата:
ПРЕС- РЕЛІЗ
30 серпня 2012 року

Окружні виборчі комісії в Хмельницькій області. Затяжний старт.

Станом на 26 серпня 2012 року в Хмельницькій області сформовані окружні виборчі комісії для організації і проведення виборів, які мають забезпечити додержання та однакове застосування законодавства України про вибори на території виборчих округів. В рамках реалізації проекту «Місцеві засоби масової інформації і виборчі комісії у виборах 2012 року» (проект ініційовано трьома громадськими організаціями: Буковинським центром виборчих технологій, Тернопільським прес-клубом та Хмельницьким обласним осередком ВГО «Комітет виборців») проведено моніторинг складу виборчих комісій області та проведення їх першого засідання. В усіх семи округах Хмельницької області чисельний склад комісій однаковий – 18 чоловік.
Серед членів окружних виборчих комісій налічується, приблизно, 11 чоловік, які і раніше брали участь в роботі комісій такого рівня. Практично, по одному чоловіку в кожній комісії, лише в комісії в.о.№192, їх – четверо. Тобто досвід роботи в виборчій комісії мають до 10% членів комісій від загальної чисельності всіх членів ОВК області. Крім того, викликає занепокоєння призначення на посаду відносно молодих голів окремих ОВК. Чи мають вони достатньо життєвого досвіду для організації роботи комісії, питання залишається відкритим запитанням?
З 22 партій, які включені до виборчого бюлетеня за партійними списками і, які є суб’єктами виборчого процесу, тринадцять не мають своїх представників в ОВК, в т.ч. партія УДАР і ВО «Свобода».
В деяких комісіях, третині членів комісій, на період роботи в комісії, необхідно міняти місце проживання (вони не проживають в населеному пункті, де працюватиме комісія) або регулярно їздити на засідання комісії, долаючи при цьому, в окремих випадках, більше 1000 км.
До керівництва кожної комісії (голова, заступник, секретар) обов’язково увійшли від одного, до трьох членів представників партій, найменування яких не те що пересічні громадяни, майже ніколи не чули, але й експерти рідко помічали їх в політичному житті країни. А саме: «Зелена планета», «Братство», Руський блок, Руська єдність, Русь єдина, Єдина Родина, Союз анархістів України», Народно-трудовий союз України, Молодь – до влади, Ліберальна партія, Християнсько-демократична партія України.
Перші засідання окружних виборчих комісій, які відбулися 29 серпня ц.р., пройшли із процедурними проблемами. Зокрема, жодна з комісій не зібралася в повному складі. Окремі виборчі комісії на перше засідання ледве зібрали дві третини членів. За відсутністю кворуму більшість комісій перенесли засідання на вечірні години і крім прийняття присяги не змогли розглянути жодного питання. До того ж склалося враження, що на цьому засіданні інших питань і не планувалося розглядати. Виступи окремих членів комісії свідчили про недостатню їх обізнаність з виборчим законодавством. Протоколи, які велися під час засідання не одразу були вивішені в призначеному місці.
Майже всім комісіям були виділені приміщення для роботи, до яких зручно добиратися, але на час їх першого засідання, ці приміщення ще не були готові до роботи в них. Комісії на день першого засідання не були забезпечені ні оргтехнікою, ні телефонним зв’язком, ні транспортом. Також не було вивішено табличок з написом «Окружна виборча комісія».
Наступні засідання комісій були призначені на 30 і 31 серпня. І вже 30 серпня в ОВК в.о.№ 189 був змінений голова та його заступник.
В підсумку, при подальшій роботі ОВК, можуть виникнути проблеми, які потребуватимуть розв’язки:
- необхідність організації і проведення ґрунтовного навчання членів комісій з діючого закону про вибори народних депутатів України;
- оплата витрат на проїзд та проживання іногородніх членів ОВК на період їх роботи в комісії або заміна кандидатур тих членів комісії, які не зможуть виконувати свої обов’язки в зв’язку із вище зазначеною причиною. (Наприклад голова в.о.№188 – киянин, вже відмовився виконувати свої обов’язки).

Метою проекту є мобілізація представників місцевих ЗМІ (журналістів, кореспондентів, редакторів друкованих видань та теле-, радіопрограм) області з метою залучення їх до висвітлення діяльності місцевих виборчих комісій в період виборчої кампанії 2012 року, доступу місцевих засобів масової інформації та громадян України до публічної виборчої інформації (відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

За додатковою інформацією звертатися до:

голови Хмельницького ОО КВУ Ануфрієва Ю.А. – моб. 050 546 56 90;
голови Хмельницького МК КВУ Зеленко Т.І.
#57483
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   01.09.2012 [05:18:05]
Білоус Павло Леонідович Голова окружної виборчої комісії фракція "Блок Юлії Тимошенко" - "Батьківщина"- СООБРАЖЕНИЯ ИМЕЕТ !
ООООООО иль по приколу туда попал
#57502
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   01.09.2012 [19:08:38]
ПОШЛИ ЗАМЕНЫ!БИЗНЕС ХОХЛОВ!
Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України
одномандатного виборчого округу № 193

Припинити достроково повноваження члена комісії:
Кузнєцов Олександр Германович, 1990 року народження – секaugh: тар комісії, від партії Всеукраїнське політичне об’єднання "Єдина Родина"
(у зв’язку із внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу комісії та призначити секретарем комісії:
Тарнавська Оксана Ананіївна, 1969 року народження – від партії Всеукраїнське політичне об’єднання "Єдина Родина".
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Байсарович Руслан Іванович, 1986 року народження – від Політичної партії "Руська Єдність" (у зв’язку із внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу комісії:
Ярема Руслан Вікторович, 1981 року народження – від Політичної партії "Руська Єдність".
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Гунько Павло Вікторович, 1980 року народження – від Всеукраїнської політичної партії "БРАТСТВО" (у зв’язку із внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу комісії:
Кротік Сергій Сергійович, 1974 року народження – від Всеукраїнської політичної партії "БРАТСТВО".
#57558
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   02.09.2012 [06:54:40]
Якесь таке різномаїття партій , про яких ніколи не було і не буде чути .Створені для підрахунку голосів,не інакше.
#57570
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   02.09.2012 [07:53:22]
На виборах мера Остафійчук Тетяна з поставленою задачею справилась, будем бачили як воно вийде в Білоуса Павла.
#57574
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   02.09.2012 [09:08:33]
То з яких причин виносяться рішення в окружних виборчих комісіях-припинити достроково повноваження члена комісії,та включити нового до складу комісії ,це що заміна гравців в команді,чи здача позицій???
#57576
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   02.09.2012 [09:43:31]
Анатолич ,вот объясните зачем задавать наводящие вопросы если изначально знаешь что в этой теме ты не разбираешься? Может разобраться хотите?Просветится ,так сказать?
Зачем нужна эта игра в наводящие вопросы с поиском двусмысленных ответов? Кто кого тут пытается обмануть-то?Это бизнес,бизнес дружок ,пошевели мозгами.
#57579
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   02.09.2012 [14:49:02]
Може щей бізнес.Але це "вдалий механізм" для перетворення виборів в пусте слово .Як може бути таке , що реальні претинденти на прохідні місця наприклад ВО Свобода не будуть допущені до підрахунку , а липові ,яких немає практично участників виборчого процесу,будуть.Це якісь нові"каруселі" в старій манері.
#57592
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   02.09.2012 [15:21:17]
ПААААААААААША ВСЕ РЕШИТ ГОЛОВА
#57593
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   02.09.2012 [18:15:39]
Категорії | Новини

Членів окружвиборчкомів вже купують — по тисячі доларів «за голову»?
Написано 01 Сентябрь 2012. Tags: Канів, окружком, підкуп, Про Головне


По тисячі доларів вже нібито пропонує один із багатеньких кандидатів Канівського виборчого округу кожному члену окружної виборчої комісії за те, що вони діятимуть в його інтересах. Про це повідомив один із членів ОВК, якого намагались підкупити. Кандидат діяв не сам, а через своїх довірених осіб, і нібито більшість членів комісії зацікавились цією вигідною пропозицією.
Одразу після цього комісія намагалась зібратись на засідання, однак безуспішно, бо у відведеному для неї приміщенні так і не було створено належних умов, та й не прибули усі члени комісії. Не з’явилась і голова. Правда, цієї посадової особи в Каневі взагалі жодного разу не бачили.
До речі, кандидат, про якого йдеться, усю свою виборчу кампанію будує на щедрих «подарунках» усім, від кого залежить його перемога, починаючи від задобрювання впливових чиновників, і закінчуючи масованою роздачею цукерок-комп’ютерів-велосипедів виборцям. http://news.join.ua/read/19/91/33/91/
#57613
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   02.09.2012 [18:18:09]
Вибори народних депутатів України 28 жовтня 2012 року
Cтаном на : 02.09.2012 16:11:59
Одномандатний виборчий округ № 193
Кількість членів комісії: 18

Прізвище, ім'я, по батькові Посада Суб'єкт подання кандидатури до складу ОВК
Білоус Павло Леонідович Голова окружної виборчої комісії фракція "Блок Юлії Тимошенко" – "Батьківщина"
Казімірова Людмила Павлівна Заступник голови окружної виборчої комісії Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!"
Тарнавська Оксана Ананіївна Секретар окружної виборчої комісії партія Всеукраїнське політичне об’єднання "Єдина Родина"
Галагодза Наталія Борисівна Член окружної виборчої комісії Політична партія "Молодь до ВЛАДИ"
Зозуля Олена Олександрівна Член окружної виборчої комісії Ліберальна партія України
Кротік Сергій Сергійович Член окружної виборчої комісії Всеукраїнська політична партія "БРАТСТВО"
Мазур Аліна Василівна Член окружної виборчої комісії Християнсько-демократична партія України
Мармус Владислав Іванович Член окружної виборчої комісії Політична партія "Народно-трудовий союз України"
Осадчук Наталія Вікторівна Член окружної виборчої комісії Українська партія "Зелена планета"
Остафійчук Тетяна Володимирівна Член окружної виборчої комісії фракція Партії регіонів
Пилипчук Віктор Михайлович Член окружної виборчої комісії фракція Народної Партії у Верховній Раді України
Приступа Наталія Дмитрівна Член окружної виборчої комісії фракція Комуністичної партії України
Свідер Леоніда Антонівна Член окружної виборчої комісії Українська Народна Партія
Спігер Любов Лук’янівна Член окружної виборчої комісії фракція Блоку "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Вперед, Україно!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор" , Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни
Фількін Віталій Миколайович Член окружної виборчої комісії Політична партія України "РУСЬ ЄДИНА"
Шевченко Олександр Володимирович Член окружної виборчої комісії Партія "Руський блок"
Шиян Яніна Анатоліївна Член окружної виборчої комісії Політична партія "Союз анархістів України"
Ярема Руслан Вікторович Член окружної виборчої комісії Політична партія "Руська Єдність"

© WWW ІАС "Вибори народних депутатів України"
При повному або частковому використанні інформації, розміщеної на web-сайті, посилання на джерело інформації обов’язкове
#57614
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   04.09.2012 [06:46:33]
Цитата:
У середу, 29 серпня, в сесійній залі міськвиконкому відбулося перше засідання окружної виборчої комісії. Посвідчення членів ОВК отримали наразі лише десять із вісімнадцяти - голова Павло Білоус (фракція "Блок Юлії Тимошенко" - "Батьківщина) та члени комісії - Наталія Галагодза (політична партія "Молодь до влади"), Олена Зозуля (Ліберальна партія України), Аліна Мазур (Християнсько-демократична партія України), Владислав Мармус ("Народно-трудовий союз України"), Наталія Осадчук (Українська партія "Зелена планета"), Тетяна Остафійчук (фракція "Партії регіонів"), Віктор Пилипчук (Народна партія України), Леоніда Свідер (Українська народна партія), Любов Спігер (фракція "Наша Україна - Народна Самооборона").
Очікується, що членами комісії ще стануть Людмила Казімірова (партія Наталії Королевської "Україна - вперед"!), Олександр Кузнєцов (Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина родина"), Руслан Байсарович ("Руська єдність"), Павло Гунько (Всеукраїнська політична партія "Братство"), Наталія Приступа (фракція Комуністичної партії України), Яніна Шиян ("Союз анархістів України), Олександр Шевченко (партія "Руський блок"), Віталій Фількін ("Русь єдина").
Про те, яким чином комісія забезпечуватиме об'єктивні та прозорі вибори, ми запитали в голови ОВК виборчого округу №193 Павла Білоуса.
- Відповідно до постанови ЦВК, нас має бути 18, але на перше організаційне засідання з'явилося лише десять. Відповідно, й роботи маємо в два рази більше. Сподіваюся, що все-таки до нас приєднається решта членів комісії, - коментує Павло Білоус. - Покладаюся на працьовитість заступника голови, усіх членів новоствореної команди. На жаль, під час телефонної розмови секретар комісії повідомив, що не може працювати, тож чекаємо на його заміну. Членами ОВК є люди різних поглядів і переконань. Думаю, що об'єднаємо наші сили навколо Закону України "Про вибори народних депутатів України", аби забезпечити волевиявлення виборців.
Місцева влада йде нам назустріч: надала приміщення - 115, 117 і 119 кабінети на першому поверсі міськвиконкому, забезпечила оргтехнікою. Залишається лише побажати виборцям прийти і проголосувати, а партіям - вести себе гідно, дотримуватися виборчого законодавства. І пам'ятаймо: вибори закінчуються, а життя триває.

http://k-pvisnyk.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1150:2012-09-03-08-19-31&catid=46:2011-07-26-18-34-08&Itemid=96
#57680
RE: Склад окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 193 (Кам'янець-Подільський)   04.09.2012 [12:31:30]
ТОРГИ НАЧАЛИСЬ!
Партии начали торговать местами в окружных комиссиях
Представители технических марионеточных партий, которые прошли жеребьевку и получили квоту в ОВК, уже предлагают купить их места в окружных комиссиях, размещая соответствующие объявления даже в сети Интернет.

Об этом заявил руководитель юридического департамента партии «УДАР» Валерий Карпунцов, сообщает пресс-служба партии.

«В том же Facebook вы можете найти посты отдельных людей, которые пишут, что готовы продать свое место в комиссии», – сказал политик.

В то же время он отметил, что к ним обратились представители нескольких реальных, но малочисленных политических сил, которые по результатам жеребьевки попали в ОВК, с предложениями заключить соглашения о сотрудничестве в комиссиях ради общей защиты результатов выборов.

Юрист отметил, что коллеги по оппозиции, которые получили представительство в ОВК, должны тщательным образом относиться к своим кандидатам в комиссиях, чтобы не было больше таких случаев, как на 139 избирательном округе, где главой комиссии по квоте НУНС стал действующий депутат от Партии регионов.

Ранее Главред сообщал, что в состав 225 окружных избирательных комиссий не попал ни один представитель от партии «УДАР Виталия Кличко» и Всеукраинского объединения «Свобода».

Таковы результаты жеребьевки, проведенной на заседании ЦИК

Председатель ЦИК Владимир Шаповал напомнил, что в состав окружной комиссии входит не менее 12 и не более 18 человек, при этом в их состав обязательно включаются кандидатуры пяти парламентских фракций.

Из 87 партий, выдвинувших кандидатов, воспользовались своим правом подачи кандидатур 81 партия. Они подали представление на 13536 кандидатов, 112 из которых были отклонены в связи с несоответствием документов требованиям закона.
http://glavred.info/archive/2012/08/28/114700-2.html
Вчора ви, небожата мої,
Раду радили глупу;
Се хотів я сказать вам тепер
Замість першого вступу.
#57692

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 19