УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Відбулась 32 сесія Кам’янець-Подільської міської ради
Автор: Alex Andrushchak   
02.10.12

27 вересня 2012 р. відбулась 32 сесія Кам’янець-Подільської міської ради VI скликання.

Перед початком роботи сесії міський голова Михайло Сімашкевич виконав дві почесні місії: привітав срібного призера параолімпійських ігор в Лондоні, чемпіона світу, Європи та України, повного кавалера ордена «За заслуги», Почесного громадянина міста Кам’янця-Подільського Віталія Трушева та вручив від імені голови облдержадміністрації Василя Ядухи нагрудні знаки «75 років Хмельницької області» директору ПП «Тандем», депутату міської ради Миколі Розбаму, завідувачу організаційного відділу міської ради Валерію Клименку, начальнику управління освіти та науки міської ради Світлані Старченко, директору КП «Міськтепловоденергія» Валерію Гордійчуку та голові Громадської ради Аллі Буданцевій.

Після нагородження міський голова повідомив про реєстрацію нової міської громадської організації «Ніхто, крім нас». Голова ГО Євген Кудря – підполковник запасу, учасник бойових дій в Афганістані, Нагірному Карабасі, Придністров’ї та Південному Лівані – розповів, що основним завданням організації є співпраця з органами місцевого самоврядування з питань соціального захисту військовослужбовців та ветеранів армії.

Відповідно до порядку денного депутати приступили до розгляду планових питань. Найбільше уваги приділено обговоренню проблем підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Заступник міського голови Сергій Бабій запевнив присутніх, що житлово-комунальне господарство міста повністю готове до роботи в зимових умовах. Сергій Віталійович відзначив, що повністю профінансовані та освоєні кошти на поточний ремонт доріг в сумі 5 млн. 602 тис. грн. Крім того, використано 900 тисяч гривень з міського бюджету на проведення ямкового ремонту. Цих коштів виявилось недостатньо, але КП «Комбінат благоустрою» роботи не припиняє, намагаючись максимально результативно використати погожі дні. Депутатів хвилювали також питання облаштування внутрішньодворових проїздів. Як варіант вирішення проблеми Михайло Євстафійович навів приклад благоустрою проїзду в дворі будинків по вул. Тімірязєва, 109 та Богінського, 9, кошти на який в рівних частинах виділили депутати міської ради Володимир Юр’єв, Микола Розбам та мешканці будинку.

Депутат Інна Салій слушно наголосила на необхідності благоустрою дворових дитячих майданчиків. С.Бабій повідомив, що в місті налічується 110 майданчиків, більшість з яких здані в експлуатацію разом з будинками ще у 60-80-х роках минулого століття. Усі вони знаходяться на балансі житлово-комунальних підприємств, які через брак коштів не можуть привести їх у відповідність до сучасних вимог, а в кращому випадку змушені обмежуватися частковим косметичним ремонтом. Новий комплекс обладнання для дитячого майданчика коштує 25 тисяч гривень. Депутати фракції Партії регіонів запропонували не обмежуватись встановленням кількох майданчиків, а розробити довгострокову програму, реалізація якої дозволила б суттєво покращити умови для організації дозвілля маленьких кам’янчан.

На запитання Геннадія Яворського щодо терміну відновлення гарячого водопостачання в місті директор КП «Міськтепловоденергія» В.Гордійчук відповів, що гаряча вода появиться в кранах кам’янецьких помешкань з 1-го жовтня. «До речі, Кам’янець-Подільський припинив подачу теплої води останнім з усіх міст України, нам вдалось протриматись ще тиждень», - зауважив Валерій Григорович.

Депутати знову повернулись до питання створення герба міста, яке розглядалось на попередній сесії. Цього разу було затверджено геральдичний опис малого, середнього і великого герба міста та ескізне зображення малого і середнього герба.

Не могли оминути присутні і проблем підготовки до виборів народних депутатів України. Завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців Наталія Ніколаєва, розповідаючи про роботу відділу, наголосила, що кожен кам’янчанин має змогу перевірити та уточнити відомості в реєстрі, які стосуються його особи.

Депутати підтримали подання міської Ради ветеранів та прийняли рішення про нагородження відзнакою «Честь і шана» ветерана війни та праці, депутата міської ради семи скликань Хатимської Світлани Анатоліївни.

Секретар міської ради Василь Сенюк повідомив про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Ігоря Земскова у зв’язку з його особистою заявою. Новим депутатом стане наступний за черговістю кандидат у депутати у виборчому списку міської партійної організації ВО «Батьківщина».

На сесії затверджено Міську цільову програму сприяння в забезпеченні діяльності суду, прокуратури та інших органів державної влади у місті Кам’янці-Подільському на 2012-2015 роки, Положення про порядок списання майна територіальної громади міста Кам’янця-Подільського, склад конкурсного комітету з визначення операторів паркування, список присяжних Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, вирішено ряд інших важливих питань життєдіяльності міста.

Варто відзначити конструктивну і злагоджену роботу міського депутатського корпусу. Це й не дивно, адже усі питання попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій міської ради, фракцій та Погоджувальної ради.

Ділова атмосфера, яка панувала на сесії, ще раз засвідчила, що навіть в умовах виборчих перегонів наші обранці при прийнятті рішень керуються не політичними амбіціями та популістськими гаслами, а інтересами кам’янчан.

http://kam-pod.gov.ua/1623-vdbulas-sesya-mskoyi-radi.html

 
Обговорення (1 коментарів)
Відбулась 32 сесія Кам’янець-Подільської міської ради   02.10.2012 [18:26:26]
** Обговорення статті: Відбулась 32 сесія Кам’янець-Подільської міської ради **

І за що нагороджувати Гордійчука - за відсутність гарячої води?
Сьогодні вже 2-ге - а води немає, чи може це лише в мене!???
#59086

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
15 гостей