УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Неофіційний візит Посла Японії Саката Тоічі до Кам'янця-Подільського
Написал Alex Andrushchak   
05.10.12

24 вересня 2012 року у м. Кам’янці-Подільському з неофіційним візитом перебував Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Саката Тоічі із дружиною.

В ході візиту міською владою забезпечено пану Послу пізнавально-культурну програму по історико-архітектурних об’єктах Старого міста. Пан Посол висловив подяку за організовану програму та засвідчив своє захоплення архітектурним ансамблем та природними ландшафтами міста Кам’янця-Подільського.

Також, у складі делегації, до міста завітав координатор Грантової допомоги по проектах людської безпеки програми «Кусаноне» Андрій Бучнєв (програма фінансується урядом Японії), якому було забезпечено окрему програму візиту.

З метою участі у програмі грантової допомоги «Кусаноне» міська влада формує перелік заявок, які мають велике соціальне значення для громади міста. Серед них:

-закупівля реанімобіля для станції швидкої медичної допомоги;

-закупівля медичного обладнання для лікарні, поліклінік, амбулаторій міста;

-заміна вікон та дверей на енергозберігаючі у школах міста.

Для ознайомлення із закладами охорони здоров’я та освіти, що зазначені у заявках на фінансування за рахунок програми «Кусаноне», Андрій Бучнєв відвідав їх персонально та разом із начальником управління

зовнішньоекономічних зв’язків, розробки грантових програм та залучення інвестицій О.Крижанівським провів зустріч з начальником управління охорони здоров’я Ю. Пливанюком, начальником управління освіти та науки С. Старченко, головним лікарем Кам’янець-Подільської міської лікарні №1 Д. Васильяновим, заступником головного лікаря з медичної частини Кам’янець-Подільської міської поліклініки №1 А. Савицьким, головним лікарем Кам’янець-Подільської міської станції швидкої медичної допомоги М. Коломиєм, на якій були обговорені пріоритетні напрямки розвитку у відповідних галузях.

Під час зустрічі пан Андрій визнав соціальну значущість поданих проектів та зазначив, що подані проекти будуть прийняті до розгляду Посольством Японії в Україні щодо фінансування.

За результатами візиту міською владою буде сформовано реєстр заявок, що відповідають умовам Грантової допомоги по проектах людської безпеки програми «Кусаноне», затверджено рішенням міської ради та подано на розгляд Посольству Японії в Україні.

http://kam-pod.gov.ua/1617-neofcyniy-vzit-posla-yaponyi-sakata-toch.html

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15