УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Відкриття безкоштовних інтернет-центрів у Кам'янці-Подільському
Written by Alex Andrushchak   
vivtorok, 09 zhovten` 2012

Шановні кам’янчани!

17 жовтня 2012 року о 15.00 год. відбудеться відкриття Інтернет-центрів, які безкоштовно діятимуть в бібліотеках міської централізованої бібліотечної системи в рамках реалізації проекту програми „Бібліоміст” ”Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернет” та за сприяння міського голови Михайла Сімашкевича.

Чекаємо Вас за адресами:

- центральна бібліотека, вул. Князів Коріатовичів, 3

- бібліотека-філія № 3 для дорослих, вул. Червоноармійська, 44

- бібліотека-філія № 4 для дорослих, вул. Тімірязєва, 38

- бібліотека-філія № 6 для дітей, вул. Лесі Українки, 38

- бібліотека-філія № 8 для дітей, вул. Пушкінська, 44 (4-й поверх)

З повагою,
дирекція міської
централізованої бібліотечної системи

 
Discuss (1 posts)
Відкриття безкоштовних інтернет-центрів у Кам'янці-Подільському   18.10.2012 [08:40:03]
Обговорення статті: Відкриття безкоштовних інтернет-центрів у Кам'янці-Подільському

Цитата:
В рамках реалізації проекту програми «Бібліоміст» в міській центральній бібліотеці та її чотирьох філіях 17 жовтня 2012 року було урочисто відкрито Пункти безкоштовного доступу до Інтернету. У центральній бібліотеці встановлено 5 комп’ютерів, в бібліотеках-філіях для дітей №6 (вул. Лесі Українки,38) та № 8 (вул. Пушкінська,44) – 3 комп’ютери, в бібліотеках-філіях для дорослих №3 (вул. Червоноармійська,44) та №4 (вул. Тімірязєва,38) по 2 комп’ютери з усім ліцензованим програмним забезпеченням та веб-камерами.
Така можливість з’явилася завдяки участі та перемозі міської централізованої бібліотечної системи в проекті «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету». Із 620 бібліотек України, які здобули перемогу в третьому раунді конкурсу, 36 бібліотек – Хмельниччини, серед яких і наша бібліотечна система.
Урочисте відкриття Пунктів безкоштовного доступу до Інтернету відбулося паралельно в центральній бібліотеці та її філіях. Причому на прямому скап-зв’язку знаходився кожен заклад, куди запросили депутатів міської ради відповідних округів, партнерів, волонтерів, користувачів бібліотек.
З вітальним словом до всіх присутніх звернулись регіональний представник програми «Бібліоміст» Наталія Гнатюк, заступник міського голови Василь Сукач, директор департаменту гуманітарної політики Альона Кузема, директор міської ЦБС Валерій Любецький, котрі перерізали символічну стрічку. Одночасно стрічки було перерізано в усіх філіях.
Учасників заходу центральної бібліотеки вітали по скайпу з філії №6 вихованці ДНЗ №16. А також директор районної ЦБС Надія Федорчук, яка теж перемогла в проекті, спеціаліст Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді В’ячеслав Галайбіда, викладач коледжу культури і мистецтв Валентина Булаєнко, місцева поетеса Світлана Кремінська, яка приурочила цьому заходу власний вірш «Інтернет», диктор місцевого радіо Павло Тихонов, вихованці школи мистецтв Карина Рубановська і Діана Білозьорова.
В бібліотеці-філії № 3 гостей заходу вітали депутат міської ради Олександр Шкварський, який подарував бібліотеці звукові колонки, члени поетичного об’єднання «Ліра» Людмила Кур’ян, Юлія Ковальчук, Василь Радюк, Людмила Машталер-Бартощак, вчитель НВК №16 Валентина Паламар.
В бібліотеці-філії №6 – методист управління освіти і науки Світлана Лівіцька, завідувач організаційно-масового відділу Станції юних техніків Олег Болюх, учасники гуртка юних поетів і прозаїків «Джерельце» Центру дитячої творчості, ансамбль бандуристів міської музичної школи «Калиновий цвіт» під керівництвом Дмитра Бачинського. Оформлено виставку робіт учнів міської художньої школи Тетяни Івашової, Ілони Каримової та Андрія Харченка.
До учасників заходу в бібліотеці-філії №4 з вітальним словом звернулись представник Громадської ради міста Володимир Грицанчук, лікар міської поліклініки №1 Валентина Дмитришина, завідуюча бібліотекою медичного коледжу Лариса Сторожук, педагог-організатор підліткового клубу «Водограй» Лариса Трояновська, активний читач-волонтер бібліотеки Оксана Мендерецька. Музичні вітання дарували вихованці школи мистецтв Олег Мендерецький, Катерина Варик, Олена Щерба.
В бібліотеці-філії №8 – голова громадської організації «Чорнобиль» Володимир Стоцький, провідник групи спільноти «Віра і світло» Валентина Дерчик, бібліотекар ЗОШ №15 Ольга Галюк, вчитель молодших класів ЗОШ №15 Надія Войтюк, бібліотекар НВК з центром реабілітації для слабозорих дітей Віталіна Задорожна.
Пункти безкоштовного доступу до Інтернет працюватимуть в режимі роботи бібліотеки.

http://kam-pod.gov.ua/1773-vdkrittya-punktv-bezkoshtovnogo-dostupu-do-nternetu-v-bblotekah-msta.html
#60623

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
16 guests online