УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Відбулася XIV сесія VI скликання Кам'янець-Подільської районної ради
Written by Alex Andrushchak   
chetver, 18 zhovten` 2012

18 жовтня відбулася XIV сесія VI скликання районної ради. На порядку денному було 22 питання, перважна більшість з яких попередньо заслуховувалася на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. На початку роботи сесії голова районної ради Іван Романчук та голова райдержадміністрації Михайло Желізник вручили відзнаку районної ради настоятелю Хрестовоздвиженського храму в с.Привороття отцю Роману (Горашу Роману Васильовичу).

Далі депутатами та президією розглядалися депутатські запити та наступне. З питанням «Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку району за перше півріччя 2012р. всіх присутніх ознайомила начальник управління економіки райдержадміністрації Ольга Чіпізубова. За всіма даними програму виконано і спостерігається в майбутньому тенденція до нарощування.

Щодо стану підготовки житлово-комунального господарства Кам’янець-Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013рр., то начальник управління, архітектури та ЖКГ Борис Бец зазначив: «В осінньо-зимовий період 2012-2013рр. на території району будуть працювати 5 житлово-комунальних підприємств, серед яких КП «Добробут» (смт.Стара Ушиця), «Сахкамінське» (с.Сахкамінь), «Лебідь» (Оринин), «Лаванда» (Сл.Кульчиєвецька), «Ластовецьке» (Ластівці). На 100 % готові до початку опалювального сезону і заклади соціально-культурної сфери (де необхідно, повністю завезено вугілля).

Щодо питання внесення змін до районного бюджету на 2012 рік, то начальник фінансового управління Олександр Федик звернув увагу всіх про те, що дохідна частина загального фонду районного бюджету збільшена на суму 775800 тис.грн. І рішенням сесії районної ради цього дня левова частка з них (майже 500 тис. грн) була направлена на галузь охорони здоров’я (придбання медикаментів, вакцин, підготовка відділень ЦРЛ до відповідих норм). Також кошти були надані на додаткову дотацію сільським радам аби не допустити заборгованості по заробітній платі. Кошти, що залишилися розподілили відділу освіти (на заміну котлів). В загальному всі уточнення до бюджету були прийняті і затверджені сесією районної ради.

І.Вареницька

http://kprda.gov.ua/?p=9534

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
9 guests online