УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У Кам'янці-Подільському відбудуться громадські слухання про продаж земельних ділянок
Автор: Alex Andrushchak   
16.11.12

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності, юридичних і фізичних осіб 19 листопада 2012 року об 11.00 годині в кімнаті 209 адмінбудинку міськвиконкому відбудуться громадські слухання з обговорення проекту рішення Кам’янець-Подільської міської ради «Про затвердження «Положення про порядок проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу земельних ділянок або прав на них у м. Кам’янці-Подільському». Запрошуються керівники підприємств, установ і організацій, суб‘єкти підприємницької діяльності, представники громадських організацій та інші зацікавлені особи.

За довідками звертатись в департамент містобудування, архітектури та земельних відносин за тел. 5-16-10.

http://kam-pod.gov.ua/1905-gromadsk-sluhannya.html

 
Обговорення (2 коментарів)
У Кам'янці-Подільському відбудуться громадські слухання про продаж земельних ділянок   19.11.2012 [15:28:04]
Обговорення статті: У Кам'янці-Подільському відбудуться громадські слухання про продаж земельних ділянок

Цитата:
19 листопада 2012 року в приміщенні міської ради відбулись громадські слухання з обговорення проекту Положення про порядок проведення земельних торгів у м. Кам’янці-Подільському.
В громадських слуханнях взяли участь депутати міської ради, перший заступник міського голови Г.Горшунов, працівники фінансового управління, департаменту містобудування та архітектури, управління земельних ресурсів, журналісти місцевих ЗМІ.
Модератор заходу начальник управління Держкомзему в м. Кам’янець-Подільському Хмельницької області В.Кравчук нагадав присутнім, що перший земельний конкурс в місті відбувся ще в 2003 році, коли міська рада одержала одразу дві заяви на набуття права оренди однієї земельної ділянки. Умови проведення конкурсу тоді не були законодавчо регламентовані, тому міська рада змушена була розробляти власне положення. Мова не йшла про продаж землі, а лише про продаж прав на її оренду. Тим не менше за цей час на аукціонах було передано в оренду понад 100 земельних ділянок, внаслідок чого міський бюджет поповнився на 10 млн. гривень.
Положення про порядок проведення земельних торгів у м. Кам’янці-Подільському, яке розглядається сьогодні, розроблене з урахуванням вимог Земельного кодексу України і визначає об’єктом торгів як земельну ділянку, так і право на неї у вигляді оренди, суперфіцію, тобто права користування чужою земельною ділянкою для забудови, та емфітевзису (права користування чужою земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб).
Віктор Іванович звернув увагу на те, що в положенні чітко прописані терміни розгляду документів, механізм проведення конкурсу та інші важливі моменти, пов’язані з організацією конкурсних торгів.
Голова постійної комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Микола Розбам, наголосивши на надзвичайній важливості цього документу для кам’янчан, зауважив, що положення має максимально враховувати інтереси всіх учасників земельних торгів, а його реалізація повинна спрямовуватись на захист інтересів громади міста.
Сьогоднішні громадські слухання не останні, обговорення проекту положення триває. Остаточний варіант планується затвердити на сесії міської ради в грудні 2012 року.

http://kam-pod.gov.ua/1961-obgovoryuyemo-poryadok-provedennya-zemelnih-torgv.html

Самого проекта нема.
#62315
RE: У Кам'янці-Подільському відбудуться громадські слухання про продаж земельних ділянок   19.11.2012 [16:46:18]
alex написав(ла):
Цитата:
Самого проекта нема.
А вам навіщо? Там же перераховані достойні громадяни, яким положено слухати. Решті достатньо і "уведомить".
#62317

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
783 гостей