УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Відбулася 35 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради VI скликання
Написал Alex Andrushchak   
20.11.12

19 листопада 2012 року відбулася 35 (позачергова) сесія міської ради VI скликання. Перед початком роботи сесії міський голова Михайло Сімашкевич виконав приємну місію – привітав з днем народження депутата міської ради – начальника служби у справах дітей Лілію Бевз.

Відповідно до порядку денного розглянуто п’ять питань. Депутати виділили з міського бюджету 2 мільйони гривень на збільшення статутного капіталу КП «Міськтепловоденергія» для поповнення обігових коштів. Необхідність виділення цієї суми зумовлена потребою розрахуватись за спожитий газ. Підприємство опинилось в скрутній фінансовій ситуації в першу чергу через значну заборгованість держави перед КП «Міськтепловоденергія» за компенсацію різниці в тарифах. До речі, кам’янчани розраховуються за спожиту теплову енергію досить справно, заборгованість населення становить 5-10 відсотків.

На сесії внесено також зміни та доповнення до рішення 19 (позачергової) сесії міської ради від 29.12.2011 року № 49 «Про міський бюджет на 2012 рік».

Враховуючи можливості міського бюджету, фінансовий стан комунального підприємства «Міський стадіон ім. Г.А.Тонкочеєва», депутати вирішили надати цьому підприємству 50-відсоткову пільгу по податку за землю на 2013 рік.

А от питання про поновлення дії договору оренди земельної ділянки по вул. Хмельницьке шосе вирішено доопрацювати і розглянути на наступній сесії.

Начальник управління охорони здоров’я Юрій Пливанюк доповів про роботу щодо реорганізації системи швидкої медичної допомоги, яка проводиться в місті. Депутати прийняли рішення про ліквідацію Кам’янець-Подільської міської станції швидкої медичної допомоги. Майно та приміщення станції передаються на баланс Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

http://kam-pod.gov.ua/1963-pozachergova-sesya.html

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 18