УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
30 мерів з’їхалися до Кам’янця-Подільського
Автор: Alex Andrushchak   
29.11.12

Програма Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні» зібрала лідерів місцевого самоврядування з різних міст України на підсумкову сесію «Академії лідерства». Впродовж тижня слухачі – більше 30 посадових осіб місцевого самоврядування другої-четвертої категорії (міські голови, їх заступники, секретарі міських рад і керуючі справами їх виконавчих комітетів) – оволодівали знаннями, уміннями та навичками ефективного лідерства у місцевому самоврядуванні.

На відкритті сесії 26 листопада учасників з початком навчання урочисто привітали менеджер Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні» Наталія Старостенко, Кам'янець-Подільський міський голова Михайло Сімашкевич, експерт Ради Європи, міжнародний бізнес-консультант і бізнес-тренер Олександр Мєшалкін, експерт Ради Європи, доцент Національної академії державного управління при Президентові України Григорій Борщ.

За запрошенням міського голови Кам’янця-Подільського учасники Академії лідерства 28 листопада відвідали міську раду і змогли ознайомитись з успішними практиками міського самоврядування, обмінятись прогресивним досвідом.

Відкриваючи зустріч Михайло Сімашкевич зауважив: «Наше місто одним з перших в Україні отримало Магдебурзьке право і те, що менеджери програми Ради Європи саме Кам’янець-Подільський обрали місцем проведення третьої сесії Академії лідерства – це логічно і знаково. Наше місто має багато прогресивних практик самоврядування, ми готові ділитися цим досвідом, у той же час ми відкриті до спілкування і запозичення позитивного досвіду інших громад».

Заступник міського голови Сергій Бабій презентував учасникам Академії лідерства досвід організації роботи житлово-комунального господарства міста. Про успішні проекти одного з найбільших комунальних підприємств Кам’янця-Подільського – «Міськтепловоденергія» – розповів директор департаменту економіки та розвиткуінфраструктури міста Володимир Хмелюк. Олена Кузема, директор департаменту гуманітарної політики, повідомила учасникам зустрічі про реалізацію Комплексної програми розвитку туристичної галузі Кам’янця-Подільського – визнаного в Україні туристичного центру.

За підсумками навчання випускники Академії лідерства отримають сертифікати Ради Європи.

Довідково

Мета «Академії лідерства» полягає в підготовці висококваліфікованих фахівців органів місцевого самоврядування, спроможних формулювати чітке бачення розвитку міст та реалізовувати це бачення засобами стратегічного менеджменту та за активної участі територіальної громади. Саме такий підхід є невід’ємною частиною підвищення ефективності місцевого самоврядування та важливою складовою його реформування в Україні. Програма Академії Лідерства розрахована на один рік і складається з трьох циклів тренінгових сесій. Загалом впродовж 2011-2014 років в «Академії лідерства» пройдуть навчання більше 90 муніципальних службовців вищого рівня.

Після завершення програми Ради Європи здобутки та напрацювання «Академії лідерства» будуть включені до навчальної програми Національної академії державного управління при Президентові України, з якою наразі Програма активно співпрацює. Це дасть змогу забезпечити подальшу ефективну підготовку фахівців для системи місцевого самоврядування в Україні.

http://kam-pod.gov.ua/2014-30-merv-zyihalisya-do-kamyancya-podlskogo.html

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
18 гостей