УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
І знову про каналізацію або чи допоможе нам Сергій Тігіпко?
Written by Alex Andrushchak   
ponedilok, 17 hruden` 2012

Якби хтось із наших мешканців точно порахував та оголосив, скільки ж разів потрібно їм пояснити, як правильно користуватися централізованою каналізацією і чому нею не можна користуватися як сміттєпроводом, то це одразу ж було б виконано.

У ЗМІ періодично з’являються повідомлення на цю тему, роз’яснення, застереження тощо, але є такі мешканці, на яких це не діє жодним чином.

Ось свіжий приклад. 9 грудня на аварійно-диспетчерську службу КП «Міськтепловоденергія» надійшло повідомлення про те, що повністю забився каналізаційний стояк у будинку по вул. Розвадовського, 10. Коли бригада почала чистити, то виявила, що хтось із мешканців висипав в унітаз декілька відер лушпиння від горіхів. Вся ця маса, ще увібравши в себе вологу, повністю паралізувала роботу систему, спричинивши до того, що мешканці всього стояка не могли користуватися туалетом, деяких взагалі топило.

Аварійній бригаді довелося двічі виїжджати, щоб повністю прочистити стояк.

Як виявилося таку «ведмежу послугу» для своїх сусідів зроби Анатолій Варик з квартири №62, який ніяк логічно не пояснює свого вчинку.

Чоловік заплатив у касу підприємства 500 грн. за прочистку каналізації, бо напевно, боявся гніву своїх сусідів. Але наступного дня, коли проблему було вирішено, він прийшов в КП «Міськтепловоденергія» із скаргою про те, що з нього неправомірно взяли гроші (хоча є розроблена та затверджена калькуляція). Крім того, чоловік погрожував, що напиши лист Сергію Тігіпко, бо мовляв, вони разом колись вчилися.

З цього приводу директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій Гордійчук так прокоментував: «Шановний Анатоліє Володимировичу, ви повинні зрозуміти, що поряд з вами також живуть люди, які не повинні страждати через вашу безвідповідальність. І не варто у такій ганебній ситуації прикриватися ім’ям відомого політика. Ми знаємо Сергія Леонідовича як висококультурну людину і зовсім не розуміємо, чим він може вам допомогти в цій ситуації. Також хотів би звернутися до інших мешканців – давайте будемо взаємовічливими та поважатимемо один одного».

http://mtve.kp.km.ua/content/i-znovu-pro-kanalizatsiyu-abo-chy-dopomozhe-nam-sergii-tigipko

 
Discuss (2 posts)
І знову про каналізацію або чи допоможе нам Сергій Тігіпко?   18.12.2012 [06:41:15]
** Обговорення статті: І знову про каналізацію або чи допоможе нам Сергій Тігіпко? **

Цікаво, а це де вони разом вчились, та й Тігіпко, 1960 року народження якось не вяжеться однокласником з даним паном , який народився відразу по війні, ну хіба що останій по кілька років в одному класі сидів. Крім того, за зазнеченою адресою, особа проживає більше 10 років і вже могла б навчитись відрізняти унітаз від рідної гноярки.
#63679
RE: І знову про каналізацію або чи допоможе нам Сергій Тігіпко?   22.12.2012 [17:18:23]
а може в тігіпка такі ж звички як нашого пана, в нашій країні все можливо.
#63948

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
23 guests online