УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Кам'янеччина, знову сніг і знову дороги
Автор: Alex Andrushchak   
17.12.12

Вже другий тиждень поспіль негода лютує на Кам’янеччині. І якщо на минулих вихідних сніговий покрив виимірявся в сантиметрах, то впродовж 15-17 грудня снігові замети блокували транспортне сполучення в метрах. Як зазначив голова адміністрації Михайло Желізник: «Задуви в три метра перекривали дорогу державного значення Н-03. Застрягли, забуксувавши в снігу, 4 автобуси з пасажирами, найбільший з яких Київ-Тячів, де не мали можливості дістатися додому 40 людей. Скрізь «пробки», особливо 16 грудня це стосувалося сс.Гаврилівці, Ходоровці та Колибаївка, які знаходяться впродовж траси. Ці автобуси ми допомогли витягнути, допомогли й виїхати важковаговому транспорту, в народі ми говоримо на них фури, а потім техніка мала попрямувати на села».

Дійсно, результатом правильно організованої злагодженої роботи голови адміністрації Михайла Желізника, начальника філії «Кам’янець-Подільська ДЕД» Василя Чорного, начальника відділу розвитку інфраструктури Миколи Чумака та начальника відділу архітектури, містобудування та ЖКГ Бориса Беца, снігові замети на дорозі державного значення було усунуто. Василь Володимирович каже, коли разом з головою адміністрації 17 грудня знову виїхали в напрямку Жванця: «Мої хлопці, я, Михайло Дмитрович, майже півтори доби не спали.

Надзвичайну ситуацію терміново потрібно було вирішувати. Ви не знаєте, що таке, коли паралізується рух. А він дійсно був паралізований. Всім потрібно аби дороги були чистими, ми всіх намагаємося зрозуміти. Повірте, що в голови адміністрації, що в мене, телефон червоний. Ми нагаємося зробити все можливе, але 20 одиниць снігоочисної техніки, яка безупинно працює вже третю добу в «спекотну» пору, не вистачає, водії змучені, ми допомагаємо їм і харчами і теплою одежою». Також керівник дорожньої служби подякував керівнику району за те, що він пліч-о-пліч цілу ніч з неділі на понеділок долучився до снігоочисних робіт разом з його працівниками.

Впродовж ночі 16 грудня та цілого дня 17 грудня працювала і військова техніка, найпотужнішою з якої був БАТ, за що дякувати факультету військової підготовки при ПДАТУ В районі були залучені всі резерви, працювала техніка нігинського та кудринецького кар’єрів, техніка сільськогосподарських підприємств – ТОВ СП»Нібулон», «Калинський ключ», ТОВ «Деметра» (керівник Зелениця), тощо. Загалом залучено було понад 80 чоловік. З ранку 17 грудня техніка вирушила в район аби «пробити» ключові участки. Розпочали з Орининського напрямку. Сніг, звичайно очищався повільніше, ніж поступали дзвінки жителів району. І це, звичайно, було пов’язано з недостатньою кількістю техніки, робочих та паливних матеріалів. На сьогодні роботи тривають. (оновлена інформація буде в наступних матеріалах)

І.Вареницька

http://kprda.gov.ua/?p=9827

 
Обговорення (2 коментарів)
Кам'янеччина, знову сніг і знову дороги   03.01.2013 [14:39:07]
** Обговорення статті: Кам'янеччина, знову сніг і знову дороги **

А вот где были творцы организации движения - ДАІ? Ми же ведь не уехали из города!Если не прав -да то- почему руководство не сказало ни одного-!!!!!!!! доброго слова про их мужественную -организаторскую работу -окромя можен тещинного язіка!???????????
якою мовою пишете?
#64887
RE: Кам'янеччина, знову сніг і знову дороги   03.01.2013 [18:10:44]
Мені не ліньки, я порахувала: 11 знаків оклику і 12 питальних знаків. На два речення. Вау.
#64899

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей