УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Відбулась 36 сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання
Написал Alex Andrushchak   
20.12.12

18 грудня 2012 року відбулась 36 сесія міської ради VІ скликання.

Перед початком роботи депутати з ініціативи Президента депутатського клубу Анатолія Качуровського схвалили текст телеграми до голови Верховної Ради України Володимира Рибака його заступників та народного депутата Володимира Мельниченка, в якій привітали їх з початком роботи нового складу законодавчого органу нашої держави.

Ще одним приємним моментом стали щирі слова від голови міськрайонного товариства інвалідів Тамари Сосновської, з якими вона звернулась до депутатів, дякуючи за підтримку роботи товариства і, зокрема, за допомогу в організації відзначення 20-річчя цієї громадської організації.

Відповідно до порядку денного затверджено Статуту територіальної громади міста Кам’янця-Подільського та малий і середній герб міста. Ескізний проект великого герба поки що розробляється.

Секретар міської ради Василь Сенюк звітував про виконання плану роботи міської ради за ІІ півріччя 2012 року та запропонував до затвердження план роботи на І півріччя наступного року. В ІІ півріччі поточного року проведено 7 сесій міської ради, з них 4 – позачергові. Депутатами прийнято 296 рішень, з них: з земельних питань – 226, фінансових – 9, економічних – 22, житлово-комунальних – 18 та багато інших.

Депутати заслухали звіт начальника фінансового управління міської ради Олександри Шевчук про виконання бюджету міста Кам’янця-Подільського за 9 місяців 2012 року.

Затверджено Програму приватизації майна комунальної власності територіальної громади на 2013 рік, Перелік об’єктів комунальної власності, що пропонуються для приватизації у 2013 році та Порядок набуття територіальною громадою міста Кам’янця-Подільського права комунальної власності на безхазяйні речі (майно), відумерлу спадщину та знахідки в новій редакції.

На сесії розглянуто заявки на отримання ґрантової допомоги по проектах людської безпеки програми «Кусаноне» (Японія) та співфінансування за ними у разі їх задоволення. Грантові програми передбачають придбання сучасного реанімобіля, устаткування для діагностування стану вагітних жінок та новонароджених і установку пластикових енергозберігаючих склопакетів в навчальних закладах міста. Наразі японська сторона вирішує, який з цих проектів фінансувати.

Затверджено Програму забезпечення контролю за благоустроєм та санітарним станом території міста Кам’янця-Подільського на 2013 рік та нову редакцію Концепції розміщення та розвитку зовнішньої реклами на території м. Кам’янця-Подільського.

Заступник міського голови Василь Сукач доповів про результати роботи над Програмою підготовки і проведення Міжнародних, Всеукраїнських, регіональних, обласних та загальноміських заходів на 2013 рік.

За пропозицією начальника управління освіти і науки Світлани Старченко депутати затвердили міську Програму «Безкоштовне харчування дітей громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи» на 2013 рік. Напередодні Нового року Світлана Володимирівна, яка також є депутатом міськради, подарувала колегам чудову ялинку, виготовлену руками учнів. А директор департаменту гуманітарної політики Альона Кузема звітувала про розвиток фізичної культури і спорту в місті, про організацію відпочинку та оздоровлення дітей, розвиток туристичної галузі міста та окреслила перспективи цих напрямків роботи на наступні роки.

Депутати заслухали та взяли до уваги звіт про роботу постійної комісії міської ради з питань контролю за збереженням, використанням та приватизацією майна комунальної власності.

Відзнакою міської ради «Честь і шана» нагороджено начальника Кам’янець-Подільського МРЕМ Бориса Чорного.

Розглянуто також ряд земельних питань.

http://kam-pod.gov.ua/2141-konstruktivna-robota-deputatskogo-korpusu.html

 
Обсуждение (2 комментариев)
Відбулась 36 сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   23.12.2012 [05:49:20]
#64059
RE: Відбулась 36 сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   25.12.2012 [19:12:14]
#64248

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 7
и пользователей - 1
Lizzi