УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Коли отримають кам'янчани телетюнери?
Написал Alex Andrushchak   
21.02.13

Наприкінці минулого та на початку цього року до управління праці та соціального захисту населення почастішали телефонні дзвінки від кам’янчан щодо забезпечення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення (телетюнерами). Людмила ПОЗИНЮК, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради надала вичерпну відподь щодо виконання цієї державної програми.

21 березня 2012 року Кабінет Міністрів України своєю постановою (№ 245) затвердив Порядок використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. До повноважень управління праці та соціального захисту населення належало формування списків громадян, які безоплатно забезпечуватимуться телетюнерами на підставі отриманих заяв, а доставкою (врученням) їх має займатися ЦПЗ №2 "Укрпошта".

За період з 6 квітня до 27 червня 2012 року управлінням праці прийнято 3476 відповідних заяв від кам'янчан.

До 15 лютого 2013 року 1470 людей (із 3476) вже отримали безкоштовні засоби приймання сигналів цифрового телерадіомовлення.

Відповідно до пункту 11 згаданого Порядку, доставка (вручення) телетюнерів громадянам здійснюється згідно з Правилами надання послуг поштового зв'язку.

Управлінням праці в січні 2013 року підготовлено звернення до голови комітету Держкомтелерадіо щодо роз'яснення послідовності видачі телетюнерів, а також прогнозних термінів їх отримання.

Четвертого лютого цього року отримано таке роз'яснення: "Рішення про послідовність забезпечення телетюнерами громадян приймається на принципах прозорості, рівного забезпечення громадян телетюнерами на всій території України з урахуванням інформації про спосіб приймання телевізійних програм, яким громадяни користуються (ефірний, кабельний, супутниковий та ін.), та враховуючи особливу актуальність забезпечення телетюнерами громадян, які користуються ефірним способом при­йому телевізійного сигналу.

Станом на 01.08.2012 року Рада Міністрів Автономної Республіки Крим, обласні Київська та Севастопольська міські держадміністрації у письмовій формі подали Держкомтелерадіо України списки громадян у кількості 1,38 млн осіб для забезпечення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення.

У 2012 році держава змогла забезпечити 792,250 тис. заявників телетюнерами.

Держкомтелерадіо України ініційовано перед Кабінетом Міністрів України питання щодо можливості продовження у 2013 році державної програми і забезпечення пільгових категорій громадян засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. Проте Державним бюджетом України на 2013 рік продовження даної програми наразі не передбачено".

Враховуючи певну соціальну напругу в місті щодо цього питання, виконком міської ради триматиме його на контролі. Уся додаткова інформація оприлюднюватиметься в засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.

http://kam-pod.gov.ua/novini/3427-koli-otrimayut-kamyanchani-teletyuneri.html

 
Обсуждение (2 комментариев)
Коли отримають кам'янчани телетюнери?   19.08.2013 [18:18:10]
** Обговорення статті: Коли отримають кам'янчани телетюнери? **

Хочу приставку.Де побачити чи я зареєстрований
#75201
RE: Коли отримають кам'янчани телетюнери?   20.08.2013 [19:53:40]
fesik06 написав(ла):
Цитата:
** Обговорення статті: Коли отримають кам'янчани телетюнери? **

Хочу приставку.Де побачити чи я зареєстрований :P
Цитата:
Людмила ПОЗИНЮК, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради надала вичерпну відподь щодо виконання цієї державної програми: "Станом на 01.08.2012 року Рада Міністрів Автономної Республіки Крим, обласні Київська та Севастопольська міські держадміністрації у письмовій формі повідомиляють: "Державним бюджетом України на 2013 рік продовження даної програми наразі не передбачено""
Чекайте виборів, може хто привезе приставок цілі автобуси. На вибори пенсіонери золотими стають.
#75215

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15