УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Хмельницька область відкриватиме туристичний сезон 2013 у Кам'янці-Подільському
Написал Alex Andrushchak   
09.04.13

Цього року в м. Кам’янці-Подільському вперше відбудеться відкриття туристичного сезону і самого міста і Хмельниччини в цілому. Маючи за мету зробити широку рекламну акцію туристичного потенціалу, організатори планують зібрати в місті на туристичній виставці в Старому замку експонентів із Луцька, Тернополя, Збаража, Хотина, Меджибожа, Самчиків під час презентації фортець і замків під назвою«Перлини Західної України», зробити презентаційний майданчик «Подільське намисто» від районів Хмельниччини, організувати містечко майстрів народних ремесел, презентацію видавництв туристичної і краєзнавчої продукції. Туристів і жителів міста буде запрошено на відкриття нових туристичних продуктів «Весна в Ботанічному саду», «Лондонський DOUBLE-DEKER», виставок унікальних колекцій «Подільська люлька», «Комплекс оборонних та гідротехнічних споруд ХV-XIXст.».

В день офіційного відкриття туристичного сезону - 20 квітня - площа Польський ринок наповниться учасниками параду оркестрів духової музики (150 юних музикантів претендують потрапити до Книги рекордів України) та запальним молодіжним танцювальним шоу «Plaza DENZ-Ратуша», під час якого понад 500 юнаків та дівчат вітатимуть під запальну музику туристів. Відвідувачі заходу зможуть побачити захоплюючі анімаційні програми від фестивалів «Весільна фортеця», «Остання столиця» та «Porta temporis». Захід матиме багато цікавих сюрпризів і несподіванок, очевидці яких ще більше закохаються в місто і його принади.

Вперше всією громадою Кам’янець-Подільський покаже своє ВЕЛИКЕ СЕРЦЕ через участь у благодійній акції "Палаючі серця". У небо над Кам'янцем одночасно піднімуться тисячі ліхтариків, які нестимуть ще й світло добра. Кошти від продажу ліхтариків будуть перераховані у благодійний фонд «Шанс» для допомоги дітям-сиротам.

Департамент гуманітарної політики тел.: (03849)50777 +380975819313

http://kam-pod.gov.ua/novini/novini-storichnogo-muzeyu-zapovdnika/3921-vdkrittya-turistichnogo-sezonu-hmelnichchini-2013.html

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ ОФІЦІЙНОГО ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ – 2013

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 14