УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Михайла Посітка обрано головою Кам'янець-Подільської міської організації ВО "Свобода"
Написал Посітко Михайло   
25.07.14

23 липня 2014 року відбулася звітно-виборча конференція Кам'янець-Подільської міської організації ВО "Свобода". Голова місцевого осередку Юрій Яриновський прозвітував про свою діяльність на посаді очільника організації за попередні роки та оголосив про складання своїх повноважень. За поданням присутнього на конференції голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Олександра Симчишина було обрано нового керівника міської організації – Михайла Посітка.

Новообраний голова осередку подякував Юрію Яриновському за його плідну працю в розбудові осередку та пообіцяв побратимам виправдати виявлену ними довіру.

"У часи реформування в нашій політичній силі ми мусимо максимально змобілізувати наш кадровий потенціял та показати якісну, професійну роботу з метою захисту прав та інтересів кам'янців та остаточної реалізації ідей Революції гідности", – зазначив очільник Кам'янець-Подільської міської організації ВО "Свобода" Михайло Посітко.

Довідка: Михайло Посітко народився 21 листопада 1985 року в місті Кам'янці-Подільському. Закінчив Інститут права ім. Володимира Великого Президентського університету Міжрегіональної академії управління персоналом м. Київ, за спеціальністю "правознавство" (2007р.). З вересня 2007 по квітень 2008 роки – юрист ТОВ "Європейське консалтингове агенство" м. Київ. З жовтня 2008 по лютий 2011 рр. – фізична особа – підприємець. З квітня 2011 по вересень 2011 рр. – фінансовий консультант АТ "УкрCиббанк". З вересня 2011 по серпень 2012 рр. – юрист Кам'янець-Подільського підприємства "Тепло". З лютого 2013 по листопад 2013 рр. – юрисконсульт ТОВ "Артемакс-ХХІ". З липня 2013 року і до тепер – юрисконсульт ТДВ "Адамс". З листопада 2011 року член Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Помічник-консультант народного депутата України Олександра Мирного. Одружений. Виховує доньку.

Прес-служба Кам'янець-Подільської міської організації ВО "Свобода"
  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9