УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'
Написал Alex Andrushchak   
28.10.14

Відкритий лист власнику бренду «Блок Петра Порошенка» Порошенку Петру Олексійовичу та першому номеру виборчого списку «Блоку Петра Порошенка» Кличку Віталію Володимировичу

Шановні Петре Олексійовичу та Віталію Володимировичу!
Впродовж декількох тижнів я збирався написати вам відкритого листа. І кожного разу знаходив для себе аргументи не робити цього. Але сьогодні, 22 жовтня, аргументів у мене забракло.

У Кам’янець-Подільському виборчому окрузі №193 зусиллями виборчого «Блоку Петра Порошенка» та політичної партії «УДАР» остаточно розчистили дорогу для регіонала-перебіжчика Володимира Мельниченка. Зі складу окружної виборчої комісії прибрали чесних, принципових представників Кам’янець-Подільського «УДАРу» Валентину Чечетову та Ганну Кузьменко-Мошак. Багатоходова «операція» по відчуженню кам’янецьких ударівців від виборчого процесу та максимальній підтримці Мельниченка майже завершилась. Про «заслуги» Мельниченка перед кам’янчанами промовчу. Про це достатньо сказав Геннадій Москаль.

Шановні очільники! Я розумію, що короля завжди «грає» свита, яка часто буває продажною. Але важко повірити, що без вашого відома якийсь клерк може дозволити собі не виконати рішення з’їзду – самовільно викреслити зі списку та не подати до ЦВК документи кандидата від «Блоку Петра Порошенка» по 193 виборчому окрузі голову Кам’янець-Подільської районної організації політичної партії «УДАР» Василя Ковальчука.

Переконаний, саме з вашого спільного благословення відбулося це та багато іншого. Якщо ні, то хотів би побачити покараних у цій політичній оборудці.

Василь Товкайло – голова Кам’янець-Подільської міськрайонної організації Народного Руху України початку 90-х років ХХ століття, голова Кам’янець-Подільської міської організації Української Народної Партії кінця 90-х – початку 2000-х років, комендант Кам’янець-Подільського наметового містечка часів Помаранчевої революції, координатор Кам’янець-Подільського майдану 2013-2014 років, поки ще голова Кам’янець-Подільської міської організації політичної партії «УДАР».
22 жовтня 2014 року

 
Обсуждение (7 комментариев)
Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'   29.10.2014 [07:45:21]
Обговорення статті: Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'

Так, короля грає свита. Кожух грає принцесу. Бушлат бавиться в маркіза. Невже український філолог з претензією на щось там не чув слова "почт"?
#80039
RE: Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'   30.10.2014 [14:06:22]
Міськрада радує перлами: жінка л'є воду з кувшина, ізюменка, по черзі світилися від горілок, перший сніг-не завжди комом, жильці, появляться інформаційні стенди,

А це просто пісня-Крила кохання з'явились в Кам'янці-Подільському. Кожен бажаючий може їх відчути, приміряти ставши на камянецьку скелю.Поруч плавають лебеді Ромео і Джульєта, встановлені дві лавки примирення,багато фонтанів.Після цього крила кохання так і виростають.
#80042
RE: Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'   30.10.2014 [18:55:38]
Цитата:
...будь на месте Остапа какой-нибудь крестьянский писатель-середнячок из группы «Стальное вымя», не удержался бы он — вышел бы из машины, сел бы в траву и тут же бы на месте начал бы писать на листах походного блокнота новую повесть, начинающуюся словами: «Инда взопрели озимые. Рассупонилось солнышко, расталдыкнуло свои лучи по белу светушку. Понюхал старик Ромуальдыч свою портянку и аж заколдобился».

ну що ж , і наш крєстьянскій пісатєль-сєрєднячок теж жжот.
#80043
RE: Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'   01.12.2014 [13:23:14]
Цитата:
Сьогодні склав присягу і обранець від Кам’янця-Подільського Володимир Мельниченко, який увійшов до правлячої коаліції та приєднався дофракції Блоку Петра Порошенка.

http://novini.net.ua/?p=27032
#80163
RE: Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'   12.12.2014 [19:25:19]
Ну не міг пройти мимо


Спочатку голова був він.



Потім став жіночої статі і в результаті Ви сі зрозуміли)))))))

#80187
RE: Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'   12.12.2014 [19:26:49]
І все рівно збори відбудуться, хоча пройшов майже півроку.
#80188
Василь Товкайло - 'Я розумію, що короля завжди «грає» свита...'   13.07.2020 [06:25:18]
Вот дополнительный заработок в интернете http://captchaforum.com/ онлайн-сервис 2Captcha, подработка на капче. Не бизнес конечно, но прибыль тоже приносит.
#116154

You need to login or register to post comments.
След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 16