УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Представництво інтересів громадян у суді за новим Законом України «Про прокуратуру»
Написал Прокуратура міста Кам’янця-Подільського   
27.06.15

Пайова участь у розвитку інфраструктури населеного пункту полягає у перерахуванні замовником до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію до відповідного місцевого бюджету коштів для створення і розвитку зазначеної інфраструктури.

Так, відповідно до ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», замовник, який має намір забудувати земельну ділянку у відповідному населеному пункті, зобов’язаний взяти участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту. Кошти пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту сплачуються в повному обсязі до прийняття об'єкта будівництва в експлуатацію єдиним платежем або частинами за графіком, що визначається договором. 

Однак, не зважаючи на вищевикладене, а також те, що договори про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури укладені, не всі замовники будівництва в повному обсязі сплачують кошти в бюджет міста згідно укладених договорів.

Тому, за результатами проведеної перевірки, прокуратурою міста Кам'янець-Подільського заявлено позов про стягнення коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту з ФОП Шуляр І.Ф. на користь Кам’янець-Подільської міської ради в сумі 9 988,0 грн.

Слід зазначити, що плата коштів пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Кам’янця-Подільського є доходами міського бюджету. Саме тому, ненадходження коштів до міського бюджету створює загрозу порушення балансу міжбюджетних відносин, а невиконання замовником будівництва своїх договірних зобов’язань щодо сплати коштів до бюджету створює перешкоди реалізації державою та органами місцевого самоврядування своїх завдань та функцій.

 
Обсуждение (1 комментариев)
Представництво інтересів громадян у суді за новим Законом України «Про прокуратуру»   06.07.2015 [11:24:00]
** Обговорення статті: Представництво інтересів громадян у суді за новим Законом України «Про прокуратуру» **

Містечкова нетрадиційна (підарастична тобто)прокуратура є кримінальним терористичним утворенням яке в пору розстрілювати за злоочини проти камянчан та захоплення Нашого камянчан майна при прикриті її дій з боку тергористичних банд СБУ, міської ради, МВС МВ та іншщої сволоти-наволочі!
(усе припустима літературна мова)
#80566

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 19