УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
«Київстар» запустив 3G у Кам’янці-Подільському
Written by Ірина   
sereda, 01 lypen` 2015
Після успішних технічних тестів мережі 3G у Кам’янці-Подільському, 27 червня послуга швидкісного мобільного інтернету стала доступною усім мешканцям та гостям міста. У Кам’янці-Подільскому та передмісті вже працює швидкісний мобільний інтернет за технологією 3G. Технічне тестування у місті проводилися у травні, після чого територія дії мережі була збільшена ще на 6 населених пунктів району – Довжок, Жовтневе, Зіньківці, Слобідка-Гуменецька, Кам’янка, Смотрич. Наразі усі мешканці та гості містечок можуть отримувати у мережі 3G «Київстар» послуги передачі даних зі швидкістю до 42 Мб/с. «Київстар надає послуги швидкісного мобільного інтернету однаково високої якості, як у великих містах, так і в малих містечках. Скрізь, де ми запускаємо мережу 3G, обсяги трафіку одразу стрімко зростають. Це свідчить про те, що абоненти вже давно чекали на сучасні мобільні технології, а мережа 3G нашої компанії здатна забезпечувати нові потреби споживачів. «Київстар» дає клієнтам якісний, доступний продукт, слідуючи нашій маркетинговій концепції «просто, інноваційно, краще», – зазначила Тетяна Суміна, директор з корпоративної стратегії «Київстар». Абоненти «Київстар» будь-яких тарифних планів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом без заміни SIM-картки, і без якихось спеціальних налаштувань. Головне, аби телефон підтримував цю технологію. Тарифи на швидкісний мобільний інтернет залишаються тими ж, що і на інтернет за технологією EDGE. Також абоненти можуть вибрати один із нових тарифних планів, які спеціально орієнтовані на користувачів сучасних інтернет-технологій. За бажанням абоненти архівних тарифних планів можуть переключитися на нові комерційні пропозиції або користуватися послугами мережі 3G за умовами їх поточного тарифного плану. Крім того, за необхідності, абоненти можуть додатково підключати інтернет-пакети обсягом від 50 до 3000 мегабайт. У низці нових тарифних планів «Київстар» абоненти отримують додаткову перевагу – необмежений доступ до соціальних мереж. Сьогодні 3G-мережа «Київстар» вже працює у Львові, Києві, Одесі, Кам’янці-Подільскому, Іллічівську, Южному, Моршині, Трускавці, Борисполі, Броварах та ще десятках міст та містечок України. Скрізь, де стартує 3G, «Київстар» прагне забезпечити суцільне покриття, що охоплює велику зону передмістя, включно із територію прилеглих населених пунктів.
 
Discuss (2 posts)
«Київстар» запустив 3G у Кам’янці-Подільському   06.07.2015 [12:01:08]
Обговорення статті: «Київстар» запустив 3G у Кам’янці-Подільському

3G мережа для цивілізованих а не для репреосваних. Із присутньою корупцією в судовій та правоохоронній мафіях наявність такого сервісу призведе до більшого викрадення інформації мусорозеками, та є загрозою нормальним громадянам - більша швидкість-більше інформації вкрадуть мусорозеки!
#80568
RE: «Київстар» запустив 3G у Кам’янці-Подільському   08.09.2015 [18:54:48]
краще б якість зв'язку підняли, в нас повно старих приміщень з товстими стінами типу ленінської лікарні, де телефони МАЙЖЕ НЕ ЛОВЛЯТЬ а всім на це начхати....
#80693

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
9 guests online