УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Уточніть, чи правильно вам виплачується пенсія
Написал УПФУ в м.Кам.-Под. та Кам.-Под. р-ні   
06.08.15
   З метою забезпечення правильності виплати пенсій пенсіонерам міста та району управлінням прооведено звірку баз даних, в результаті якої виявлено зверх 1 тисячі осіб, які протягом 2014 року не отримували доходу.
   Враховуючи зазначене, управління Пенсійного фонду в місті та районі, просить усіх пенсіонерів, хто звільнився з роботи, припинив (закрив) підприємницьку діяльність з'явитися до управління з трудовою книжкою, паспортом, довідкою про присвоєння ідентифікаційного номера та написати заяву, щоб надалі отримувати свою повну пенсійну виплату, а не як працююча особа.
   При цьому зауважуємо, що органи Пенсійного фонду за даними персоніфікованого обліку можуть працевлаштувати пенсіонера, щоб зменшити розміри переплат пенсій, але занести дані до пенсійної справи про звільнення пенсіонера з роботи, чи закриття підприємницької діяльності можливо лише, відповідно до Порядку при особистому зверненні пенсіонера, написанні заяви та наданні відповідних документів.
   Крім того, кожна особа, яка звертається до органів Пенсійного фонду вперше за призначенням будь-якої пенсійної виплати ( за віком, по інвалідності, в разі втрати годувальника) особисто пише заяву і ознайомлюється з її текстом, де зазначено, що про прийняття на роботу, звільнення з роботи, зміни в складі сім'ї, зміну місця проживання, виїзд за кордон на постійне місце проживання та інші обставини, що можуть вплинути на її пенсійне забезпечення, зобов'язується своєчасно повідомляти органи Пенсійного фонду.
   Просимо прийняти дану інформацію до уваги, а усіх, хто звільнився з роботи (припинив підприємницьку діяльність) звернутися до управління у відділ з обслуговування і розгляду звернень громадян ( кабінети 4,5,6 ) написати заяви ( якщо не звертались), щоб отримати свої недоотримані кошти.

   За додатковою інформацією звертатись до управління Пенсійного фонду України в м.Кам'янці-Подільському та Кам'янець-Подільському районі за адресою: м.Кам’янець-Подільський, вул. Огієнка, 10 , або за телефоном "гарячої лінії" 3-38-94.
 
Обсуждение (1 комментариев)
Уточніть, чи правильно вам виплачується пенсія   08.09.2015 [18:52:28]
Обговорення статті: Уточніть, чи правильно вам виплачується пенсія

Задрали ці бюрократи! Їм би тільки забирати в народа гроші!
#80692

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15
и пользователей - 2
Myhaslav RiranoR