УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
«Друга хвиля» електронного декларування розпочалась
Написал Кам’янець-Подільська місцева прокуратура   
19.01.17

Кам'янець-Подільською місцевою прокуратурою здійснюється систематичний аналіз стану законності у сфері запобігання корупції з метою попередження корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у публічній і приватній сферах суспільних відносин.

Нагадуємо, що у 2016 році запрацювала нова система подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, що передбачена Законом України «Про запобігання корупції» .

Так, з початку роботи системи електронного декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування чиновниками подано близько 128 тис. декларацій, які перебувають у відкритому доступі.

Починаючи з 1 січня 2017 року розшириться коло суб’єктів е-декларування.

Під «другу хвилю» Е-декларування потрапляють усі посадові особи, що визначені зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону.

Слід пам’ятати, що несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування чи подання завідомо неправдивих відомостей у такій деклараціє тягне за собою юридичну відповідальність аж до кримінальної.

Роз’яснюємо, що для подачі е-декларації до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, використовується електронний цифровий підпис з використанням особистих ключів.

Для його отримання необхідно звернутися до акредитованого центру сертифікації ключів, перелік яких розмішений на сайті НАЗК (nazk.gov.ua) у рубриці «Задекларуй» графі «АЦСК» (portal.nazk.gov.ua/login). Також на цьому сайті в рубриці «Законодавство» розділу «Декларування» оприлюднені роз’яснення  НАЗК з питань подання декларацій.

Відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік необхідно подати суб’єктам декларування до 1 квітня 2017 року.

Прокурор місцевої поркуратури                                                            О. Рибіцький

 
Обсуждение (1 комментариев)
«Друга хвиля» електронного декларування розпочалась   11.06.2022 [13:07:47]
** Обговорення статті: «Друга хвиля» електронного декларування розпочалась **

Зараз насправді все переходить в онлайн. Я ось навіть розвага та заробіток, у вигляді онлайн-казино для себе знайшов! Якщо цікаво, ось mostbet bonus https://mostbet-azerbaijan.net/ , як чудовий варіант щоб насолодитися азартною грою, та приємним проведенням часу!
#116495

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15