УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
II Міжнародний РетроФест Кам'янець-Подільський 9-11.06.2017
Автор: Руслан Коломєйцев   
06.06.17
Image

АНОНС

На три дні – у минуле! Феєричне, сповнене змістом і вишуканим смаком.

Саме така атмосфера чекає нап'ятнадцять тисяч глядачів 9, 10 та 11 червня 2017 року на ІІ Міжнародному фестивалі «РетроФест»! Топ-подію літа знову приймає легендарне місто-фортеця, туристична Мекка і справжня перлина України – Кам'янець-Подільський!

Організаторами фестивалю виступили: Клуб шанувальників ретро та реплікарів «Діксі-ретро» та Подільський автомобільний клуб, за підтримки Кам'янець-Подільської міської ради.

У програмі «РетроФесту»: парад автомототехніки минулого століття і виставка старовинних та екзотичних автомобілів; запальні танці у стилі бугі-вугі, твіст, рок-н-рол і танцювальні майстер-класи в стилі ретро; показ вінтажних колекцій одягу  та конкурс ретро-костюмів, зокрема купальників, відшитих дизайнером фестивалю Світланою Савельєвою. Організатори готують безліч несподіванок і вражаючих сюрпризів. Серед них – виставка музичної техніки і феєричний ді-джей-сет від патефону до ультра-пульту «Еволюція ді-джеїнгу», прем'єра вистави у стилі стімпанк і хореографічної вистави та виступи зіркових гостей фестивалю.

«Фестиваль обіцяє стати однією з наймаcштабніших подій в історії вітчизняного ретро-руху, адже охопить чи не всю міську зону. Унікальні виставки і творчі проекти, театральні і музичні перформанси, культурні і мистецькі заходи – на десятках творчих локацій по всьому місту, – розповідає директор фестивалю Олена Дика. – Окрасою і головними винуватцями свята вже за традицією стануть шедеври автомобільного мистецтва – рідкісні та раритетні автомобілі й реплікари найрізноманітніших моделей і марок, іноземного й вітчизняного виробництва. Лейтмотивом Фестивалю-2017 будуть 20-70-ті роки ХХ століття». Гості, учасники та представники ЗМІ побачать єдиний у світі ЗІМ Фаетон, елегантний Packard 120, чарівний Citroen 2CV, найкрасивішу машину СРСР «Чайка» ГАЗ-13, та ще десяток рідкісних авто – вже серед підтверджених учасників «РетроФесту».

За традицією на Фестивалі відбудеться авторалі на класичних автомобілях «Від фортеці до фортеці». Маршрут ралі складе близько 50 км і цього разу передбачає відвідування мальовничих куточків Подільських товтрів. Ралі відбудеться під егідою Комісії автомобільної федерації України з питань історії автомобілізації та історичних транспортних засобів (КІТЗ ФАУ).

Для гостей свята відкриються вражаючі кіно-зони просто неба, аутентичні фотосесії, ігрові зони, бієнале художників ретро-стилю, майстер-класи від авто-реставраторів, історії незвичайних автомобілів і різноманітні виставки. Вперше при «РетроФесті» діятиме Молодіжний прес-центр з повномасштабним висвітленням подій Фестивалю та онлайн-трансляцією заходів в Інтернет.

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/retrofestua

Заявка учасника з транспортним засобом - http://retrofest.ua/zayavka-uchasnyka-tz/

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей